Psiha

Psiha

Hipnotizer – Suočite se s iskonskim strahom!

Trostruko brutalno umorstvo, sve su žrtve iz iste obitelji, a ubojica je nepoznat i, po svemu sudeći, samo je pitanje trenutka kada će ubiti ponovno. Na slučaju radi jedan od najboljih i najupornijih štokholmskih inspektora Joona Linna. Odakle da počne? Jedini je preživjeli svjedok dječak Josef Ek, kojemu su pred očima ubijeni otac, majka i mlađa sestra, a on leži u šok-sobi s teškim ozljedama. Očajnom Linni može pomoći samo stručnjak za hipnozu psihijatar Erik Maria Bark…

Hipnotizer je jedan od najstrašnijih trilera ikada napisanih, s jezom Isijavanja i iskonskim strahom Kad jaganjci utihnu. Ovaj roman čita se bez predaha. Jedna od najvećih književnih senzacija posljednjih godina, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti.

Lars Kepler je pseudonim, a iza ovog imena kriju se autori Alexandra Coelho Ahndoril i Alexander Ahndoril.

“Činilo se sasvim prirodnim. Oboje volimo kriminalističke priče, a kad smo počeli zajedno pisati, nismo mogli prestati. Bilo je previše zabavno. Izvorno, htjeli smo da to bude tajna, no informacija je nekako iscurila… Larsa zamišljamo u svojoj mašti i ima specifičnu osobnost. Lars je stariji od nas i ima punu bradu. Pomalo je yarasao i pati od dru[tvene fobije. Bio je učitelj, no sada radi u noćnom hostelu za beskućnike. Voli običnu švedsku hranu, okruglice od mesa i slične stvari”, opisala je Alexanda svoj alter ego.

Usudite li se zavući pod njegovu kožu i u njegovu glavu?

Nakladnik: Fraktura

K.H.

 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo