Hladno pivo: na redu je Rijeka! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Hladno pivo: na redu je Rijeka!

Nakon spektakularnog početka turneje “Kud Pivo tud i ja” u Areni Zagreb i njezina
dinamičnog nastavka u Splitu, Osijeku i Slavonskom Brodu, na redu je Rijeka!

U petak je bend nastupio u osječkoj dvorani Zrinjevac, a već u subotu uslijedio je koncert Hladnog piva u ispunjenoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu, ispred obožavatelja koji su tijekom dvoipolsatnog nastupa punk-rockera iz zagrebačkih Gajnica ostali zadivljeni sjajnom produkcijom i scenografijom, ali ipak ponajviše svim dobrim i žestokim stvarima Hladnog piva koje su napokon mogli čuti uživo u svome gradu.

“Svijet glamura” Hladnog piva već ovaj vikend, točnije u petak 28. listopada putuje u riječku sportsku dvoranu Mladost! S obzirom na riječku rockersku tradiciju, nema sumnje da će Hladno pivo i Riječanima priuštiti nezaboravnu zabavu.

Mile i ostali članovi banda bez lažne skromnosti očekuju izvrstan doček jer, kako sami naglašavaju: “Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze. Moraš svoje fanove redovno posjećivati da te ne bi zaboravili”.

Kao i u prethodnim gradovima koje je Hladno pivo posjetilo u sklopu turneje “Kud Pivo tud i ja”, obožavatelji će vidjeti band u posve novom i zrelijem izdanju. Na sceni se izmjenjuju svjetlosni efekti, zanimljivi komadi scenografije, šareni kostimi, živopisni likovi, violončelist, a band je u nastup unosi i neke glumačke elemente, koji će kao cjelina atmosferu u dvorani Mladost zasigurno zagrijati do usijanja.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna potražite u sustavu Eventima.

Sjedeća stanica: 17. prosinca – Varaždin – Arena

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo