Hladno pivo predstavlja novi singl "Na ovim prostorima" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Hladno pivo predstavlja novi singl “Na ovim prostorima”

“‘Na ovim prostorima’ pjesma je koja je zamišljena kao neka vrsta vizitke lijepe naše domovine kada uđemo u novu asocijaciju naroda i narodnosti zvanu EU. Čisto da poslije ne bi govorili da im nitko nije rekao s kim imaju posla”, opisuje Mile Kekin nastajanje novog singla Hladnog Piva.

Da nas Hladno Pivo uvijek drži budnima već gotovo punih 25 godina svima je jasno, ali da je njihov trud u toj namjeri zadnjih par tjedana kud i kamo veći dokazuju mnoga iznenađenja koja je ovaj veliki hrvatski bend pripremio za svoje mnogobrojne fanove.

Tako nam ovoga puta, ususret velikom koncertu na Šalati 25. svibnja kada će proslaviti 25 godina postojanja benda, donose novu pjesmu “Na ovim prostorima”.

Potpuno novi i do sada neobjavljeni singl kojim se Hladno Pivo oprašta od Svijeta Glamura i ulazi u neke nove ‘svjetove’ poslušajte ovdje:

“Pjesma ‘Na ovim prostorima’ nastala je u jednom dahu i bez puno pisanja, brisanja pa opet pisanja i brisanja kao što to obično biva kod mene. Naime, putujući kombijem uzduž i poprijeko ovim prostorima uočio sam nevjerojatne podudarnosti, da ne kažem sličnosti u mentalitetu ljudi koji žive na ovim prostorima. Kao što su recimo u ljubavi, mržnji, pečenom mesu i Kiki bombonima…

Tako je nastala pjesma ‘Na ovim prostorima’ koja je zamišljena kao neka vrsta vizitke lijepe naše domovine kada uđemo u novu asocijaciju naroda i narodnosti zvanu EU. Čisto da poslije ne bi govorili da im nitko nije rekao s kim imaju posla”, opisuje Mile Kekin nastajanje pjesme koja će, sudeći prema svemu, obilježiti više od samo jednog prijelaza…

Pjesma “Na ovim prostorima“ stvarana je u prostorima PreSent studija u Strmcu početkom 2013. godine gdje je produkcijsku palicu preuzeo Denyken. Nakon produkcijskog dijela za mastering se pobrinuo Brad Blackwood (Euphonic Masters), inače dobitnik Grammyja, ujedno poznat i po radu sa poznatim imenima, a Maroon 5, Against me, Calexico i Hatebreed su samo neki od njih….

Pjesmu u kojoj će svatko prepoznati specifični i originalni zvuk Hladnoga piva premijerno live možete očekivati 25. svibnja na Dan radosti kada će, uz podršku regionalno poznatog hrvatskog benda Overflow, ovi velikani hrvatskog rocka dati počast i sebi i onima zbog kojih jesu to što jesu – svojim fanovima. Zato požurite po svoje karte i uz zvuk nove pjesme počnite se radovati!

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo