Hladno pivo u pohodu na Varaždin - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Hladno pivo u pohodu na Varaždin

U Varaždin stiže jedan od najboljih hrvatskih rock bendova! “Hladno pivo” će upravo u baroknom gradu u subotu 17. prosinca završiti svoju ovogodišnju koncertnu turneju “Kud pivo, tud i ja”.

Promociju svoga novog albuma “Svijet glamura” ponajbolji hrvatski rockeri Hladno pivo započeli su proljetos dodvoravanjem u Čakovcu, a koncertnu sezonu zatvaraju upravo u neposrednom susjedstvu – u varaždinskoj Areni. Zadnji koncert svake turneje je poseban događaj pa će tako nesumnjivo i zadnji ovogodišnji koncert koncertne turneje “Kud pivo, tud i ja” biti nešto posebno.

lPotvrdili su to i sami članovi benda koji su na nedavno održanoj pressici varaždinskoj publici obećali pravi spektakl s vrhunskom produkcijom i odličnom svirkom pojačanom trubačima, čelistima i drugim glazbenicima te poručili : “Baš namjerno je ovo tak ispalo da zadnji koncert ove godine imamo u Varaždinu zato jer je to jedini grad u kojem bi mi živjeli osim Zagreba zato jer ima najmanji prirez. Da, da, nemojte se čuditi. Mi smo moderni punkeri i znamo s ciframa“.’

Kao predgrupa Hladnom pivu u Varaždinu nastupit će zagrebački punk bend Mjuzikl, na čijem je jučer održanom koncertu upravo Hladno pivo zasviralo kao predgrupa, i to na temelju legitimno provedenoga javnog natječaja.

Hladno pivo su već dugi niz godina uglavnom glavne zvijezde večeri, a ovoga su se puta odlučili biti predgrupa “nekim novim klincima“.

Ulaznice za varaždinski spektakl Hladnog piva po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima te na prodajnim mjestima: Rock–art Varaždin, Barflay Varaždin, Time Out Varaždin i Radio 1 Čakovec, a na dan koncerta cijena ulaznica raste na 110 kuna.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo