Psiha

Psiha

Humanitarni koncert “Moj je život moja pjesma” u Lisinskom!

Četiri sjajne glazbenice iz regije, Nina Badrić, Karolina Gočeva, Maya Sar i Aleksandra Radović, zajedničkim snagama doprinose podizanju svijesti žena o prevenciji raka grlića maternice velikim humanitarnim koncertom.

Hrvatska glazbenica i inicijator Hrvatske humanitarne glazbene priče, Nina Badrić u suradnji s udrugom “Sve za Nju“ organizira. veliki humanitarni koncert 7. studenog u KD Vatroslava Lisinskog, s početkom u 20 sati. S ovim koncertom nastavlja se sjajna glazbena i humana suradnja četiri glazbenice iz regije koja je započela u Sarajevu na inicijativu sarajevske kantautorice Maye Sar. Ona je svoje glazbene kolegice ugostila u Domu Mladih u Sarajevu kada su održale zajednički koncert započevši njime humani projekt “Snagom volje protiv raka grlića maternice“. Tada je pokrenuta humana priča “Moj je život moja pjesma“.

Nina Badrić, Aleksandra Radović, Maya Sar i Karolina Gočeva zajedničkim snagama otpjevale su glazbenu uspješnicu “Moj je život moja pjesma” koju je napisala Maya Sar, a sve u svrhu podrške kampanji podizanja svijesti žena o prevenciji raka grlića maternice.

Sve četiri glazbenice svojim dosadašnjim uspješnim angažmanima, ne samo na pozornicama nego i sudjelovanjima u ovakvoj i sličnim kampanjama, veliko su ohrabrenje i podrška svim ženama svojom pjesmom a posebice onima koje se bore s ovom opakom bolesti. Kako i stihovi pjesme govore “Ne pristajem ni da pomislim da nade nema…i dalje sam majka, sestra, lijepa, vrijedna žena”, tako i ovaj humanitarni projekt nakon Zagreba nastavlja svoj put dalje, u sve četiri regije gdje će se na svakom od njih skupljati sredstva koja će biti donirana za liječenje te opake bolesti.

Ulaznice po cijeni od 80 i 100 kuna mogu se kupiti na blagajni KD “Vatroslav Lisinski”.

K.H.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo