Psiha

Psiha

Il Divo predstavljaju album klasika s Broadwaya

Na šestom studijskom albumu Il Diva gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball, što ga čini iznimnim izdanjem.

Diskografska kuća: Sony Music
Distributer: Menart
Godina izdanja: 2013.

Jedna od najuspješnijih klasičnih crossover grupa – Il Divo, izdala je novi album “A Musical Affair“, inspiriran svjetskim poznatim predstavama s Broadwaya, kao što su “Fantom u operi” ili “Priča sa zapadne strane”.

Na šestom studijskom albumu Il Diva gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball, što ga čini iznimnim izdanjem. Svojim snažnim i emotivnim interpretacijama udahnuli su novi duh poznatim klasicima poput “Some Enchanted Evening” (“Južni Pacifik”), “Bring Him Home” (“Jadnici”) i “Tonight” (“Priča sa zapadne strane”).

Izlazak albuma prati i predstava na Broadwayju u kazalištu Marquis Theater gdje će se slavna četvorka po prvi put naći na najpoznatijim daskama koje život znače. Predstava pod nazivom: “Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live“ bit će jedinstvena prilika da se Il Divo pokaže u nešto intimnijoj atmosferi od one na koju su naviknuli u velikim arenama.

Poslušajte kako zvuči suradnja s Tonyjem i Grammyjem nagrađivanom Heather Headley.

Slavna četvorka koju čine španjolski bariton Carlos Marin, američki tenor David Miller, švicarski tenor Urs Bühler i francuski pop pjevač Sébastien Izambard, prodala je preko 26 milijuna albuma diljem svijeta i ostvarila preko 160 zlatnih i platinastih naklada. S albumom „A Musical Affair“ ujedno i obilježavaju deset godina otkako ih je okupio poznati producent Simon Cowell.

Il Divo: A Musical Affair

1. Memory (s Nicole Scherzinger)
2. Can you feel the love tonight? (s Heather Headley)
3. Bring him home
4. Tonight
5. All I ask of you (s Kristine Chenoweth)
6. Some enchanted evening
7. Who can I turn to?
8. Who wants to live forever
9. You’ll never walk alone
10. If ever I would leave you
11. Love changes everything (s Michaelom Ballom)
12. The music of the night (s Barbarom Streisand)

 K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo