Interes za koncertima Josipe Lisac ne jenjava! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Interes za koncertima Josipe Lisac ne jenjava!

Iako je do koncerta Josipe Lisac u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog preostalo još nekoliko tjedana, ulaznica za ovaj koncert ostalo je još malo.

Naime, završni koncert u sklopu ovogodišnje turneje kojom Josipa obilježava 40 godina od objavljivanja antologijskog albuma “Dnevnik jedne ljubavi” održat će se u utorak, 10. prosinca u 20 sati, a na koncertu Josipa će uz već odabrani repertoar pokazati zašto nas uvijek iznova oduševljava svom pristupu glazbi.

Tradicionalno, Josipa Lisac u prosincu posvećuje koncert Karlu Metikošu, skladatelju i životnom suputniku koji baš poput nje nije želio ostati ukorijenjen u prošlosti. Upravo je njemu, Josipa zahvalna što je njezin izvođački profil te besprijekoran vokalni potencijal modelirao ka suvremenoj glazbenoj produkciji. Pomičući glazbene, ali i scenske barijere, u svom jedinstvenom modnom izričaju, Josipa Lisac nas oduševljava podjednako i u nekovencionalnim suradnjama stoga i ne čudi da je još jedan njezin koncert gotovo rasprodan bez velike pompe. 

Prisjetimo se velikog hita Josipe Lisac i Dine Dvornika:

A. A.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo