Psiha

Psiha

Ivana Kindl ima novi soundtrack za sjetne zimske dane

Novom pjesmom “Zamisli“ započinje jedna nova priča u glazbenoj karijeri Ivane Kindl.

Ova, prije svega, snažna balada dolazi kao naručena u ove sjetne, zimske dane. Njen prekrasni aranžman, za koji je zaslužan Alen Križaj, zaokružuje cijelu priču u kojoj smo se svi jednom našli, a gudački trio dodaje savršeni senzualni pečat. Pjesma je stvarana zadnje dvije godine u provjerenom tandemu Ivana Kindl – Alen Križaj, a na tekstu im je pomogla i njihova uigrana suradnica – pjevačica Carla Belovari.

“Zamisli“ govori o početku kraja jedne ljubavi. One ljubavi koje je već u početku krivo krenula:

“Zamisli kako bi bilo da smo više htjeli / da smo se nadali / da smo znali biti sretni, ispunjeni i kompletni / Nesebično izuzetni, samo da smo više htjeli.“

Bez obzira na ovu pomalo tužnu priču, Ivana u istoj kroz lagani, ali optimizmom obojan zvuk ipak traga za boljim sutra… Poslušajte: Zamisli.

Pjesma “Zamisli“ snimana je u Sipa Music Studiju i Glazbenoj kući. U planu je i snimanje spota, a režiju će preuzeti mladi redatelj Filip Dizdar.

Vokalni senzibilitet Ivane Kindl i njen glazbeni izričaj kritičari naveliko hvale, a priznanje struke dolazi u obliku Porina kojeg dobiva dva puta. Prvi put 2010. godine za album “Gospel u Komediji“, u kojem je među mnogim poznatim vokalima, ugostila i jedinstvenu Josipu Lisac, a već iduće godine dobiva Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu u pjesmi “Utjeha“. Pjesme s njenog četvrtog albuma “Promjenjiva“ iz 2010. godine obiluju s nekoliko hitova – “Utjeha“, “Oči“ i “Nisi sam“ , pa vjerujemo da će i novi album koji najavljuje nastaviti uspjeh svojih prethodnica.

… i ne zaboravi nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od tebe 🙂

K.H.
Foto:Marko Vučenik

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo