Psiha

Psiha

Jača i mudrija, Alicia Keys ponovno osvaja top-ljestvice!

Diskografska kuća: RCA
Distribucija: Menart
Godina izdanja: 2012.

Alicia Keys objavila je novi, dugoočekivani album “Girl On Fire” koji je najavila istoimenim singlom za koji je spot pogledan gotovo 16 milijuna puta! Jača i mudrija, pripremila je za vas pjesme koje će vas pokrenuti i fizički i emotivno.

“Ovaj je album o novim počecima, novim perspektivama i svježim počecima. Uistinu ima nešto moćno u otkrivanju svoje vlastite unutarnje snage. Opustiti energiju koja više ne radi za vas i preuzeti potpunu kontrolu nad time kako želite živjeti”, poručila je Alicia koja je otkrila novu sebe i pronašla balans u životu. Povod ponovnom otkrivanju sebe bio je trenutak kada je umrla njezina baka, a s njom i Alicijina inspiracija. No povod je bio i lijepi trenutak kada se udala za Swizza Beatza te rođenje njihova dječaka Egypta.

Poručuje kako je bitno voljeti sebe, a o pjesmi “Brand New Me” kaže:

“Nikada neću biti savršena, ali sam sada barem hrabra. Sada je moje srce otvoreno i napokon mogu disati. Nemojte se ljutiti, to sam samo nova ja”.

Alicijin peti studijski album tako uključuje intimne balade koje govore između ostalog o vjerovanju instinktima i vjeri u sebe. Moćan glas Alicie Keys donosi osobne stihove u kojima se mnogi mogu pronaći. Na albumu su surađivali: Bruno Mars, Babyface, Jeff Bhasaker, John Legend, Gary Clarke Jr, Pop and Oak, Emeli Sande i Jamie XX.

Uz klavir koji prati Alicin moćan glas, album obiluje i zvukovima bubnjeva, elektronike, reggaea i soula, a Alicia je sve te zvukove otkrila dok je putovala svijetom. Posebno je na nju utjecalo vrijeme koje je provela u Londonu i na Jamajci te naravno njezini njujorški korijeni.

Pjevačica, nagrađena s čak 14 nagrada Grammy, do sada je prodala više od 30 milijuna albuma diljem svijeta, a obožavatelje je osvojila već 2001. godine, svojim prvim albumom “Songs In A Minor”!

Alicia Keys: Girl On Fire

1. De Novo Adagio (Intro)
2. Band New Me
3. When It`s all over
4. Listen To Your Heart
5. New Day
6. Girl On Fire (Inferno version) feat Nicki Minaj
7. Fire We Make duet with Maxwell
8. Tears Always Win
9. Not Even The King
10. That`s When I Knew
11. Limitedless
12. One Thing
13. 101

… i ne zaboravi nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od tebe 🙂

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo