Jelena Radan predstavlja svoje putovanje od žene do djevojčice - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Jelena Radan predstavlja svoje putovanje od žene do djevojčice

“The device” je drugi singl s Jeleninog novog albuma “Voyage” koji je izašao krajem prošlog mjeseca. Na albumu se nalazi 14 pjesama na četiri jezika: engleskom, portugalskom, francuskom i, naravno, hrvatskom.

Nakon iznimno maštovite, vesele priče u spotu za pjesmu “Sjeti me se, ljube“, Jelena Radan donosi nove priče u spotu za aktualni singl “The device”.

U spotu koji je režirao Boris Sekulić prikazana su dva života, dvije osobe, dva sjećanja u jednom srcu – spravi (The device) te Jelenina zaokupljenost povratkom u djetinjstvo: svojevrsnim susretom sebe kao djevojčice i sebe kao žene. Tako se u spotu sve vrti i zavrti u trenutku u kojem ona kao djevojčica sebi šalje razglednicu koja je dočekuje jednom u životu kad je već žena.

Cijelo to putovanje jedne razglednice (možemo reći i života), prepuno zavrzlama, prepreka, lijepih momenata i tuđih priča možete pogledati ovdje:

Zahvaljujući majstorskim glumačkim varijacijama Romana Dautanca (Teatar Škripzikl) i Amande Prenkaj (Kravice) koji su utjelovili sve muške i ženske likove u spotu, uspjela se prenijeti ideja režisera na slikovit i prpošan način.

Spot je nastajao i stasao na zadovoljstvo cijele ekipe koja je redom: Boris Sekulić – zaslužan za idejni scenarij, režiju i snimanje, Maida Srabović – montaža i korekcija boje, Vedran Štefan – vizualni efekti, Tonka Nuić – šminka za jednu fazu snimanja. Za kostime su se pobrinuli svi po malo, a ekipa je posebno zahvalna Emini Kušan koja im je omogućila pristup istima.

“The device” je drugi singl s Jeleninog novog albuma “Voyage” koji je izašao krajem prošlog mjeseca. Na albumu se nalazi 14 pjesama na četiri jezika: engleskom, portugalskom, francuskom i, naravno, hrvatskom. Glazbu za “The device” su napisale Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas, dok je za tekst zaslužan Goran Bošković iz grupe Fluentes.

Ostaje nam tek da se pridružimo na tom putovanju i prisjetimo se nekih svojih priča i potražimo to dijete u sebi.

Jelenu Radan pratite na Facebooku i na Youtubeu.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo