Psiha

Psiha

John Izzo: Pet tajni koje morate otkriti prije nego što umrete

Na temelju niza dokumentarnih, popularnih i cijenjenih televizijskih emisija, ova knjiga vodi čitatelja na toplo i duboko putovanje prema trajnoj sreći.

John Izzo razgovarao je s više od 200 osoba u dobi od 60 do 106 godina, za koje su prijatelji i poznanici rekli da su upravo oni “ona osoba koja je pronašla sreću i smisao”.

kOd mjesnih brijača do osoba koje su preživjele Holokaust, od domorodačkih poglavica do predsjednika velikih kompanija, te osobe zajedno imale su preko 18 000 godina životnog iskustva.

John Izzo im je postavljao pitanja poput: “Što vam je donijelo najveću sreću i radost?”, “Što biste voljeli da ste naučili ranije?”, “Što je, u konačnici, uistinu bitno, a što ne?”

U ovoj knjizi, autor s vama dijeli njihove priče – zabavne, koje će vas dotaknuti i potaknuti na razmišljanje – i pet tajni koje je naučio slušajući ih. Ova knjiga će vas nasmijati, rasplakati i nadahnuti, kako biste otkrili što je uistinu bitno u životu.

Dr. John Izzo autor je uspješnice “Second Innocence” i TV serije “Pet tajni koje morate otkriti prije nego što umrete”. Izuzetno visokoobrazovan u područjima religije i psihologije, Izzo održava govore pred milijunima ljudi na četiri kontinenta o tome kako živjeti smislen život.

 

Izdavač: Ostvarenje d.o.o.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo