Psiha

Psiha

Kad kažemo ljubav, mislimo na ovaj par: Ludi su jedno za drugim, a čak joj nije bio ni privlačan

Uz većinu zvijezda veže se neki od sljedećih epiteta: nepristupačne, razamažene, umišljene, teške, zahtjevne…, ali za zvjezdani par – pjevača Johna Legenda i njegovu suprugu manekenu, voditeljicu i kuharicu Chrissy Teigen nemoguće je reći takvo što.

Naime, koristeći društvene mreže taj dvojac otvorio se svijetu i javnosti s kojima dijeli obiteljske trenutke, nekad lijepe, nekad manje lijepe, i mnogim pratiteljima omogućava pristup u svoj život na vrlo ležeran način. Iako su u braku već više od sedam godina i dalje djeluju ludi jedno za drugim što je sjajno, pogotovo znamo li da im prvi susret nije protekao baš glatko. Chrissy Teigen poznata je po tome da nema dlake na jeziku, a svoga sadašnjeg supruga pjevača upoznala je na snimanju njegova spota. Chrissy je za britanski časopis Elle govorila i o tom susretu, ali i o svemu što je slijedilo.

Životne filozofije ovog hollywoodskog ljepotana šokirat će vas, a kaže i da ne zna kako je njegova majka preživjela s njime

Nije mi bio pretjerano privlačan, no napravio je taj prvi korak… Zajedno smo proveli 12 sati, a to bi se moglo uzeti kao 12 zajedničkih izlazaka, zar ne?, otkrila je Chrissy Teigen, koja se 2013., na romantičnom vjenčanju na talijanskom jezeru Como, udala za pjevača.

Prepuna samopouzdanja

Velika želja bila su im djeca, i danas ih imaju dvoje, Lunu i Milesa, a dobili su ih teško, tek nakon potpomognute oplodnje, a Chrissy ističe da je uživala u obje trudnoće, a nisu joj zasmetali ni nakupljeni kilogrami.

John mi je znao pripremati sendviče kako bih ih mogla jesti usred noći. Zgrabila bih ih u mrklom mraku i pojela. Miles je rođen s nešto više od dva kilograma, a ja sam ih nakupila čak 27. Bila su to dobra vremena, rekla je manekenka.

Ni višak kilograma ni strije koje je tijekom trudnoće i nakon što je rodila dvoje djece dobila, Chrissy Teigen nisu zabrinuli. Dapače, i dalje je prepuna samopouzdanja.

Svi photoshopom uklanjaju strije. Pa to je glupost, ne želim da nepoznate žene misle da su one jedine s tim problemima. Bila sam na tom jednom snimanju za Victoria’s Secret i tada sam zapravo progledala, jer djevojke oko mene bile su prepune ožiljaka, strija i modrica, koje su potom netragom nestale, kaže Chrissy.

Obožava kuhanje

Na društvenim mrežama podijelila je i bolan gubitak djeteta, a “terapiju” za to pronašla je u kuhinji, ali ne u jedenju nego u kuhanju.

Kuhanje je ono što volim, u čemu uživam i što me opušta, a najviše volim gledati ljude kojima kuham kako uživaju u spravljenom jelu. Zato sam, u jednom trenutku, odlučila objaviti kuharicu, prvo online, a potom i knjigu. Zadala sam si ozbiljan posao, ali u tom trenutku to me držalo iznad vode.

S obzirom na to da je ona njihova pokretačka snaga i svojevrsna glasnogovornica, John rijetko govori o obiteljskom životu, ali rado sudjeluje u svim projektima koje osmisli njegova supruga. Svijet je posebno ganuo njihov postupak nakon što je Chrissy u petom mjesecu trudnoće izgubila sina Jacka. Nakon tog gubitka na zapešćima su si dali tetovirati njegovo ime. Kako su manekenku napali na društvenim mrežama nakon što je objavila potresne fotografije iz bolnice tvrdeći da to čini zbog publiciteta, Chrissy je u svom blogu objasnila zašto je to učinila.

Inzistirala sam na tome da John i moja majka sve fotografiraju, koliko god neugodno bude. Znala sam da se tog trenutka moram sjećati baš kao i najljepših trenutaka u našem braku, onih kad smo se vjenčali i kad se rodilo prvih dvoje naše djece. Morala sam podijeliti svoju priču, priznala je.

Kako primarijus Damir Eljuga čuva svoje zdravlje? Ove navike liječnika može usvojiti svatko i živjeti zdravije

Martina Strukić

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo