Kako pojedini horoskopski znaci reagiraju kada su ljuti - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Kako pojedini horoskopski znaci reagiraju kada su ljuti

Ljudi će uvijek imati vlastito mišljenje i reakcije na ono što im se govori, pa je možda korisno znati nešto o horoskopskom znaku osobe prije nego se sa njom suočite.

Svaki znak zodijaka je poseban baš kao i svaka osoba, ali poneku informaciju ipak možete iskoristiti za vlastitu pobjedu!

Evo kako u svađi reagiraju riba, vodenjak, rak, strijelac i škorpion.

Riba

Ribe pokušavaju izbjeći bilo kakve negativne osjećaje pa će se tako ispričavati čak i ako nisu krivi. Ovisi sa čime ih suočavate, ali velike su šanse da će se rasplakati.

Vodenjak

Oni će se sigurno ispričati za ono što su napravili krivo i tada vas zamoliti da ih malo ostavite na miru ili predložiti da ostanete u dobrim odnosima umjesto paljenja mostova.Imajte na umu da se oni ne boje uzvratiti ako ih stisnete prejako…

Rak

Oni želju za raspravom i suočavanjem smatraju slabošću (zbog čega često sporo napreduju u karijeri). Trudit će se postupati ispravno kako se ne bi morali suočiti sa posljedicama.

Strijelac

Strijelci mrzi sukobe bilo koje vrste i učinit će sve što je u njihovoj moći da ga izbjegne. Ako ga pokušate konfrontirati, sasvim sigurno će potpuno nestati s radara. Dok vi čekate poruku ili poziv, strijelac već uživa u nekim novim prilikama bez vas na pameti.

Škorpion

Škorpion će vam se hladno nasmijati u lice ako mu kažete da je i on uzrok nekog problema. Opasno je igrati igrice sa ovim znakom jer on ustvari uživa u tome da se netko zbog njega uzrujava.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo