Psiha

Psiha

Karipska dance pjevačica Wendy Robin nastupa u Dubrovniku!

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj novi singl “Welcome to Hong Kong” predstavlja u Hrvatskoj gdje nakon jugoistočne Azije i nanizanih uspjeha na tom tržištu svoju europsku karijeru započinje upravo u Hrvatskoj.

Ova sjajna vokalistica kreće s klupskim nastupima po Hrvatskoj, a prva prava prilika za predstavljanje i koncertni nastup bit će godišnjica kluba Revelin u subotu 17. prosinca.

Culture Club Revelin, naime, točno toga datuma slavi svoj prvi rođendan, a tim povodom je vodstvo kluba pripremilo raznovrstan program uz ples na svilenom trapezu, barmen flair show, nastup atraktivnih plesačica, saksofon live show i mnoštvo iznenađenja, publici će se predstaviti Wendy Robin!

“Hrvatski klubovi i studiji drže svjetsku razinu i smatram da u Hrvatskoj mogu sjajno napredovati, posebna mi je čast da mi se pruža prilika da svoj prvi koncertni nastup odradim u klubu koji je na glasu kao jedan od najprestižnijih – klub Revelin u Dubrovnik. Sebe smatram internacionalnom pjevačicom, a posebno mi je važno da moj glazbeni izričaj, koji uvijek začinim s malo karipske strasti i ritma, bude jednako dobro prihvaćen u New Yorku, Hong Kongu, Singapuru, Johannesburgu pa sad i u Dubrovniku!“, kaže karizmatična karipska vokalistica koja je prije nekoliko dana u Zagrebu organizirala promociju i svoje prvo druženje s novinarima, a na pozornici Revelina će se zajedno s DJ-em i svojim plesačicama predstaviti u punom koncertnom sjaju u subotu 17. prosinca!

Inače, ova je lijepa pjevačica podrijetlom je s otoka Dominica u Karibima, gdje je i započela s glazbenom karijerom, koju je potom nastavila u Kanadi. Tijekom desetogodišnjeg iskustva profesionalnog bavljenja glazbom, imala je prilike nastupati uz velika glazbena imena kao što su Percy Sledge, The Temptations i dr.

Sa svojim se glazbenim uradcima od kojih je najpoznatija skladba “Can’t Get Enough of Your Love“ uspješno plasirala na dance ljestvice na Karibima i u Kanadi, te posebice na području jugoistočne Azije, pa ne čudi da je svoj debitantski album “Colours of the Sea“ 2009. godine objavila upravo u Hong Kongu. Nakon nekoliko uspješnih turneja u Singapuru, Hong Kongu, Tajlandu i Indoneziji, Wendy je svoju glazbenu karijeru odlučila nastaviti u Europi, a u Hrvatsku ju je dovela ljubav – nakon udaje za Hrvata kojeg je upoznala u Kanadi, svoj je novi dom pronašla u Zagrebu.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo