Psiha

Psiha

Kasabian je kreirao čudovište!

Izdavač: Columbia/Sony Music
Distributer: Menart

Kasabian je kreirao čudovište! Naime, Velociraptor je jedna vrsta dinosaura, jednog od najstrašnijih stvorenja koje je ikad kročilo zemljom, ali i naziv njihovog najnovijeg studijskog albuma!

“Velociraptor je jedini dinosaur koji je mogao pokoriti T-Rexa”, rekao je gitarist i tekstopisac Serge Pizzorno, naglašavajući kako im je to uspjelo jer su se uvijek držali zajedno.

Kad je prvi put sreo pjevača Toma, Tom je rekao kako bi da ima band, band nazvao The Velociraptors. S obzirom da je još dio Kasabiana, sada je došlo vrijeme da tako nazovu barem album.

Posljednji album “West Ryder Pauper Lunatic Asylum” prodan je u gotovo milijun primjeraka diljem svijeta. Inspiracija za novi album stigla je jedne noći u Sergeovom novom domu, seoskoj idili Leicestershire.

“Imao sam stari jukebox i jedne sam noći bio budan do šest sati ujutro. Slušao sam sve od Elvisa do Chemical Brothersa. Pomislio sam, zamislite kako bi bilo da imate album koji biste mogli slušati u bilo koje doba dana i koji bi nizao samo jednu odličnu pjesmu za drugom”, objasnio je Serge.

Stoga ni ne čudi što pri pomnijem slušanju čujete tragove Nirvane, Led Zeppeline, Boards Of Canada…ali opet je to stopostotni Kasabian.

Poslušajte aktualni singl s Velociraptora je Switchblade Smiles:

Kasabian: Velociraptor

1. Let’s Roll Just Like We Used To
2. Days Are Forgotten
3. Goodbye Kiss
4. La Fée Verte
5. Velociraptor!
6. Acid Turkish Bath (Shelter From the Storm)
7. I Hear Voices
8. Re-wired
9. Man of Simple Pleasures
10. Switchblade Smiles
11. Neon Neon

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo