Psiha

Psiha

Keops najavljuje “Rat”!

Prethodni singl “Vjerujem u nas” prije nekoliko je mjeseci poharao eter i top ljestvice, a ništa manje ne očekuje se ni od singla “Rat”, za koji će bend uskoro snimati i videospot!

Riječki hard rock bend Keops, novo ime Dallas Recordsa i sve popularniji hrvatski hard rock bend, trenutno promovira svoj novi singl “Rat“.

Riječ je o snažnoj rock pjesmi sa zaraznim, emotivnim refrenom i iskrenim vokalom, koja se od početka polako gradi da bi na kraju postala punokrvna rock balada.

Tekst za pjesmu napisala je hvaljena autorica Ines Prajo, za glazbu je bio zadužen Tihomir Preradović, dok su autori aranžmana Davor Tomić i Bruno Mičetić. Pjesma je snimljena u riječkom studiju Megaton i naći će se na novom albumu koji bend najavljuje za početak sljedeće godine, a uskoro će se za aktualni singl “Rat” snimiti i video spot.

Keops

Keops nisu nepoznanica domaćoj publici: album prvijenac, naziva Keops, objavili su 2012. godine, a bend danas čine pjevač Toni Šuperina, gitarist Bruno Mičetić, Mirjana Mičetić na klavijaturama, bas gitarist Vanja Matejčić te bubnjar Goran Plejić.

Prethodni singl “Vjerujem u nas” prije nekoliko je mjeseci poharao eter i top ljestvice, a ništa manje ne očekuje se ni od singla “Rat”, za koji će bend uskoro snimati i videospot! Zvukom i pojavom Keops ravnopravno stoji uz bok najpoznatijim rock bendovima iz Hrvatske i regije, a “Rat” ima potencijal da postane pravi hard rock evergreen!

KEOPS ovog ljeta očekuju sljedeći nastupi:

  • 18. srpnja Klub GRGA, DRAŽICE
  • 20. srpnja KRALJEVICA
  • 26. i 27. srpnja NOVALJA
  • 8. kolovoza MOŠĆENICE
  • 9. kolovoza LOKVE

Pjesmu “Rat” možete čuti na Dallasovom YouTube kanalu.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo