Psiha

Psiha

KinoKlub na Exitu!

Exit festival je najveći ljetni glazbeni festival u regiji, a održava se od 2000. godine u Novom Sadu (Srbija). Svakom glazbeniku je čast nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi a uz renomirane izvođače Exitov team svake godine dovodi i neke nove klince.

Exit Music Live pozornica i ove godine donosi potpuno nove izvođače iz regije, pobjednike Play at Exit natječaja, ali i bisere sa Exit etikete.

Popularni zagrebački punk pop kvartet KinoKlub svoj će premijerni nastup na Exitu imati baš na Exit Music Live pozornici i to zahvaljujući svojem strelovitom uspjehu ostvarenom zadnju godinu, na krilima singlova “Za nju“, “Vrati se u Zagreb” i “Nije bed, imamo 20 minuta pješke” s albuma “Ajmo klinci“. Uzbuđenje koje se diglo oko KinoKluba pokušat će se prenijeti i na regiju čemu će sigurno pomoći nastup na Exit Music Live pozornici u nedjelju, 10. srpnja.

Više o festivalu pronađite na: Exitfest ili na Facebook stranici Exithr. Više o zagrebačkom bendu saznajte na njihovom Facebook profilu: KinoKlub.

Ulaznice (po
danima ili za cijeli festival) su u prodaji, a popis prodajnih mjesta potražite
na gornjim linkovima!

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo