Psiha

Psiha

Koje će horoskopske znakove ove godine pratiti sreća? Provjerite jeste li vi među njima

Lijepo je znati kroz koje dijelove (horoskopske znakove) se kreću planeti našeg sunčevog sustava, kako to utječe na nas ljude, širom naše šarene kugle – Zemlje.

Jupiter se do 17.05.2023 kreće kroz horoskopski znak Ovan. Na sve one koji su rođeni u tom znaku on djeluje poticajno, ohrabrujuće, budi želju za napretkom a to znači želju za ostvariti više od onoga što već imaju. Olakšava živote Strijelcima i Lavovima , a uzburka živote Rakovima, Vagama i Jarcima.

Zatim Jupiter 17.05.2023 ulazi u znak Bika i pri tome dosta ”zagrmi”, jer otkriva velike strasti i težnje Bikova za velikim životnim promjenama. Olakšava Jarcima i Djevicama, a svi znakovi na koje on tako djeluje će biti i među najsretnijima. Jupiter će uzburkati život Lavovima, Vodenjacima i Škorpionima.

Saturn se u prva dva mjeseca 2023 kreće kroz zadnje stupnjeve Vodenjaka i primorava ih da dovrše ono što započeli. Potom ulazi u znak Ribe i to 08.03.2023 (međunarodni dan žena) i prelazi svega prvih 7 stupnjeva tog znaka, da poput učitelja ocijeni i da uputi kako dalje. Usporava nekim Djevicama, Blizancima, Strijelcima. Pomaže nekim Rakovima i Škorpionima.

Riješite se tereta emocionalnih trauma iz prošlosti u 3 koraka jer mogu biti uzrok bolesti

Uran je u Znaku Bika u cijeloj 2023 godini i to 15-23 stupnja, 8 stupnjeva u godini dana. On mijenja odnose među spolovima, mijenja odnose između materijalnog i emocionalnog svijeta, pogotovu osoba rođenih u znaku Bika. Ubrzava rješenja i promjene dijelu Bikova, Jaraca, Djevica. Neočekivane situacije za neke Vodenjake, Lavove i Škorpione.

Neptun je u zadnjoj dekadi horoskopskog znaka Ribe, koje će plivati u različitim smjerovima. Muti vodu za neke Djevice, neke Blizance, Neke Strijelce i prevede ih žedne preko vode ili njima to netko drugi učini. Pomaže nekim Rakovima i Škorpionima da se pokažu u najboljem svjetlu do sada.

Koja je biljka najbolja za vaš dom prema horoskopskom znaku?

Pluton je u Jarcu, ali će prvi puta zakoračiti na prvi stupanj Vodenjaka, pa ćemo vidjeti kako će se snaći u tom Uranovom znaku. Pluton obično podiže ručnu kočnicu kako bismo stali ispred prepreke koju ne možemo savladati. Neki Vodenjaci počet će mijenjati svoj život, svoju smjer u profesiji, svoj karakter na čuđenje svih oko sebe.

Mars će u znaku Blizanci boraviti sve do 25.3.2023 dajući dinamiku zračnim znakovima (Bliz, Vaga, Vodenjak), iscrpljujući dio Riba, Strijelaca i Djevica. Od 25.03 do 21.5 Mars je u Raku, 21.5 do 10.7 Mars je u Lavu, a od 10.7 do 28.8 u Djevici, U vagu ulazi od 28.8 i tu je do 12.10 kada ulazi u Škorpiona, da bi od 24.11. do kraja 2023 kretao se u Strijelcu. Mars pokreće fizičku energiju, inicijativu, dobar je za sportske aktivnosti – zato ga iskoristite kada boravi u vašem znaku.

Venera se kreće dosta brzo kroz znakove ali u 2023 godini u znaku Lava će se najduže zadržati, 6-7-8-9-dio 10 mjeseca. To je za svih nas znak da ćemo se lijepo zabavljati, da ćemo moći uživati u umjetnosti, filmu, glazbi, ljetu i druženjima.

Općenito – 2023 godina bit će puno lakša od 2022 godine, u svakom pogledu, računajmo na dugo i toplo ljeto s puno ugodnih događaja i okupljanja, susreta i upoznavanja.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo