Anđelka Subašić - Ordinacija.hr

Kolumnisti i blogeri

Savjeti, mišljenja i osvrti naših autora

Anđelka Subašić

Kolumna

Piše kolumnu: Psihološka astrologija

Postavite pitanje

O autoru

Anđelka Subašić diplomirala je u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu, zatim je obavljala managerske funkcije u domeni marketinga, a astrologijom se počela baviti 1994. godine. Njena dva zanimanja objedinila je u specijalnoj grani astrologije tzv. business astrology. Prva astrološka iskustva stjecala je u Švedskoj. Profesionalno pruža savjetodavne astrološke usluge.

U Rijeci ima ured ''Studio 7'', tvrtku za osobno i poslovno savjetovanje.

Od 2001. godine uređuje i vodi savjetodavne televizijske emisije na RiTv-u, KapitalNetwork televiziji, suradnica je portala Nacional, magazina Lisa i magazina Zdrav život. U jesen 2004. godine u suradnji s Narodnim učilištem u Rijeci kreirala je, pokrenula i vodi prve zvanično verificirane programe obrazovanja i usavršavanja za zanimanja astrolog i astrolog savjetnik, koje je odobrilo Ministarstvo obrazovanja, znanosti i športa Republike Hrvatske. Stalni je predavač u ta dva programa, a kreirala je i vlastitu Internet školu astrologije.

Prakticira meditaciju, jogu, psihokibernetiku, vježbe disanja, a za unaprijeđenje zdravlja i liječenje neravnoteže oslanja se na ayur-vedu.

Tekstovi autora