Zatvorite oči. Život je tu, sada, na mjestu na kojem stojite. Riješite svoje sadašnje probleme kako biste mogli rješavati svoje buduće probleme. O budućnosti ne znate ništa. Možda o sadašnjosti malo znate, ali sadašnjost možete osjetiti.

Težite ka odnosu, vezi, bogatstvu, karijeri – iz negativne motivacije: težite ka nečemu zato što ste usamljeni, povučeni, neshvaćeni, nesretni.

Težite ka cilju iz pozitivne motivacije: želite se ostvariti, stvoriti sebi mogućnost da živite život kakav želite, zbog izazova, zato jer imate tako puno ljubavi za dati drugima, za podijeliti vlastite talente i iskustva.

Nemojte se prepustiti sudbini. Nemojte biti žrtva okolnosti ili sudbine (tako to zovemo). Puno ljudi danas okrivljuje okolnosti/sudbinu i traži dokaze za svoju negativnu motivaciju. Takve osobe nam pokazuju koliko je sve frustrirajuće, besmisleno, negativno i teško. Sve ih blokira i ne mogu naprijed.

Pozitivna motivacija nam uvijek pokazuje put prema naprijed, otvara nam sva vrata. Promijeniti motivaciju iz negativne u pozitivnu nije lako. Naša shvaćanja i način razmišljanja duboko su ukorijenjeni. Naravno, to se može promijeniti. Nije lako niti ide brzo, ali ipak se može.

Put do cilja i razvoj su vrijedni truda, a nije cilj sam po sebi.

Osjećate li utjecaj planeta na vas, znate li nešto o tome, mislite li da možete upravljati svojim životom na posve drugačiji način? Upoznat ćete sebe bolje, ali i svog partnera, svoju djecu i ljude iz vašeg okruženja. Kada spoznate vlastitu energiju, izdvajate se od drugih i postajete uspješniji i sretniji.

Što psihološka astrologija nudi pojedincu? Prije svega mogućnost da bolje upozna samoga sebe. Svakoga od nas zanima vlastiti horoskop bez obzira što pored lijepih osobina otkriva i naše slabosti. Kada utvrdimo vlastitu snagu i vlastite slabosti možemo puno lakše upravljati vlastitim razvojem. Može se raditi na vlastitim greškama i nedostacima dok ne prestanu ugrožavati našu ravnotežu, kao što se može trenirati potpuno iskorištavanje svojih potencijala. Sigurno ste uspjeli spoznati prepreke na svom putu, ali ste zasigurno spoznali potencijal, koji do sada niste imali priliku ili ga zbog slabog samopouzdanja niste uspjeli izraziti. Ukazujući na one najbolje osobine i mogućnosti razvoja psihološka astrologija omogućava svakom pojedincu da se izrazi i razvije.

 

Knjiga Anđelke Subašić “Uzmite sudbinu u svoje ruke” odlično
je štivo za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima. Astrologija u
kombinaciji sa psihologijom primjenjiva je u svakodnevnom životu. Saznajte kako
ovdje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo