Psiha

Psiha

Koncert The Duke Ellington Orchestra prebačen na subotu

Koncert vrhunskih američkih glazbenika The Duke Ellington Orchestra prebačen je s četvrtka, 4. listopada na subotu, 6. listopada.

Datum je promijenjen zbog proglašenja Dana žalosti u povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema koji je izgubio bitku s teškom bolešću.

“Žao nam je jer je razlog prebacivanja datuma tako tužan. Nadamo se da će ljubiteljima Dukea Ellingtona subota odgovarati, a orkestar dolazi u Zagreb dati sve od sebe kako bi najljepše skladbe majstora jazza zasjale i pred hrvatskom publikom. Sigurni smo da će posjetitelji uživati”, poručuju organizatori. Ulaznice od četvrtka važeće su za subotu, a ukoliko vam novi datum ne odgovara, ulaznicu možete vratiti na prodajnom mjestu gdje je kupljena.

Ulaznice za novi datum već su u prodaji po istim cijenama: 190, 240, 290 i 340 kuna.

Duke Ellington jedan je od najvećih autoriteta jazza. Njegove skladbe poput “It don’t mean a thing” koju sigurno prepoznajete, obilježile su glazbenu povijest. Svojim je nevjerojatnim stvaralaštvom utjecao je na razvoj jazza i približio ga svjetskoj publici jer njegova je glazba čarobna, ugodna i prije svega – uzbudljiva. Orkestar koji je nakon smrti nastavio voditi Mercer, njegov sin, trenutno vodi najmlađi unuk Paul Ellington. Orkestar u Zagreb dolazi predvođen dirigentom Tommyem Jamesom, izvrsnim pijanistom koji je član The Duke Ellington Orchestra od 1987.godine.

Ulaznice možete kupiti online putem Ulaznice.hr, u Integralu Zagreb, Profil Mozaiku, Kompas Zagrebu, TISAKmedia poslovnicama te na svim ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima čiji popis možete pronaći na spomenutom portalu Ulaznice.hr . Blagajna Koncertne dvorane Lisinski otvorena je radnim danom od 10 do 20 sati, subotom od 9 do14 sati te dva sata prije koncerta. Za više informacijam posjetite Lisinski  ili Booking Menart.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo