Psiha

Psiha

Kourtney Kardashian otkriva kako uspijeva jesti zdravo u restoranima

https://www.instagram.com/kourtneykardash/?hl=hr

Zvijezda televizijskih ekrana otkriva kako se odupire želji te kako uvijek sama sprema namirnice za česta putovanja.

Kourtney Kardashian  dijeli tajnu kako jesti zdravo bez obzira što često putuje

Kada dođem u restoran na ručak ili večeru uvijek odmah naručim zeleni čaj sa mlijekom i bademima“, kaže Kourtney koju ispijanje čaja sprječava da posegne za košarom u kojoj stoje peciva.

Što se tiče predjela, Kardashian izbjegava tanjure koji sadrže bilo kakve umake pa će uvijek umjesto toga naručiti salatu. “Primjećujemo da posvuda možeš naručiti zdravu hranu – čak i u Italiji postoji pizza bez glutena“, oduševljeno je dodala.

13 vježbi koje Kendall Jenner radi sama kod kuće

Izbjegava gluten i mliječne proizvode, a kako bi izbjegla nakupljanje kalorija, često pije vodu umjesto čaše vina. Ako će naručiti alkoholno piće to je uvijek tequila.

Istraživanja su ono što joj pomaže ostati na pravom putu. ” Razgovaram sa vlasnicima restorana i uvijek pitam odakle nabavljaju namirnice. Pitam jedu li životinje travu i slobodno šeću te je li proizvod organski uzgojen ili ne. Informacije te vrste mi pomažu odabrati pametno”, dodaje Kourtney.

Video: Britney Spears objašnjava svoju rutinu vježbanja

Kako joj se život često svodi na putovanja, majka troje djece uvijek nosi vlastitu hranu. “Ako nosite grickalice koje ste sami pripremili ili odabrali za djecu, imate potpunu kontrolu nad onim što jedu i to je odličan način zaštite zdravlja”, zaključila je Kourtney. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Foto: Instagram

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo