Laka ima novo Stvorenje! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Laka ima novo Stvorenje!

Diskografska kuća Menart
Godina izdanja: 2011.

Novi album Elvira Lakovića – Lake pod nazivom “Stvorenje” ugledao je svijetlo dana na hrvatskom tržištu! Uvijek zanimljiv, duhovit i ekscentričan Elvir Laković – Laka pripremio je odličan novi album pod nazivom “Stvorenje”. Na njemu se nalazi deset novih pjesama od kojih ste već mogli čuti pjesme “Brko‘”i “Stvorenje“.

Produkciju albuma potpisuje poznati majstor zanata Denis Mujadžić – Denyken, koji je s Lakom ostvario odličnu suradnju, između ostalog i producirajući pjesmu “Pokušaj” s kojom se Laka predstavio na Eurosongu gdje je osvojio velike simpatije medija i publike.

Po izlasku novog albuma otkačeni će ga umjetnik iz Goražda promovirati koncertima po Hrvatskoj, a priprema i veliki koncert u Zagrebu nakon više od dvije godine izbivanja sa zagrebačke scene! Za pjesmu “Brko”, koja je prvi singl s albuma, Laka je snimio i TV spot čiju produkciju potpisuje produkcijska kuća “Fabrika”. Album “Stvorenje” sadrži deset pjesama od kojih svaka, simbolično za Laku, u nazivu ima samo jednu riječ, a album je konceptualno, nastavak i nadogradnja njegovog dosadašnjeg glazbenog izražaja.

Pogledajte video spot za pjesmu “Brko”:

Laka: Stvorenje

1. Pidžama

2. Brko

3. Pametniji

4. Stvorenje

5. Sisar

6. Sloboda

7. Proteza

8. Plačem

9. Pas

10. Sanj’o

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo