Psiha

Psiha

Lana Jurčević se pita: Što je moje, što je njeno?

Jedna od naših najpopularnijih pop pjevačica, Lana Jurčević, nakon što je preko ljeta voljela “loše dečke“ za jesen donosi nešto sasvim drugačije.

Što je moje, što je njeno?“, pita se Lana u pjesmi istoimenog naziva koja govori o ženi koja se mora suočiti s činjenicom da čovjek kojeg voli vodi dvostruki život.

Vjerujemo da će mnoge ugodno iznenaditi informacija da je Lana sama napisala ovu pjesmu, od teksta do glazbe, te da će cijeli album koji najavljuje, biti autorski.

“Svi smo imali osjećaj straha, neke nesigurnosti najmanje jednom u životu. Ponekad su te sumnje neopravdane, a ponekad jednostavno znaš i osjećaš u sebi da nešto nije u redu, da netko nije samo tvoj”, pjesmu je opisala Lana.

Kako bi promovirala svoj najnoviji singl, Lana je gostovala u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju i izvela ovu pjesmo uživo, uz pratnju gitare. Na pitanje Petka kako piše pjesme, Lana je rekla da nikad posebno ne razmišlja, već riječi koje joj nailaze sjedinjuje u jednu cjelinu.

Lana se glazbom profesionalno počela baviti prije devet godina kada je izdala svoj prvi album simboličnog naziva “Lana“. U svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivala je s eminentnim glazbenim producentima poput Nikše Bratoša, Muca Softića, Predraga Martinjaka i Ante Pecotića.

Neprestana potreba za stvaranjem i kreativnošću te jedinstvena boja glasa Lanine su najprepoznatljivije karakteristike, a nova pjesma, koja istovremeno djeluje i zrelo i pitko, uskoro će dobiti vrlo zanimljivu video priču koja će savršeno dočarati atmosferu pjesme.

Lana će do tada sa svojim bendom nastupati u Njemačkoj i Makedoniji te na Bundekfestu i ostalim dijelovima Hrvatske.

Pridružite se i vi zajednici od 61 000 Laninih fanova na Facebooku.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo