Psiha

Psiha

Lana Klingor ima novu pjesmu: “Glasnije, jasnije“

Lana Klingor, koja izvedbom svojih pjesama publici uvijek daje golemu količinu istinske energije, predstavlja novu pjesmu s modernim hrvatskim pop-rock zvukom.

Pjesma “Glasnije, jasnije“ nastala je u suradnji s Erolom i Shotom iz Elementala, koji su zaslužni za glazbu i produkciju, a renomiranoj ekipi pridružio se i mladi autor teksta i glazbe Ante Ashby. Svestrana Lana pred ljeto vam je spremila iskrenu, pomalo anti-ljubavnu pjesmu:

Urbani zvuk koji Lana stvara od početka svoje bogate glazbene karijere osjeti se i novoj pjesmi, a vjerujemo da će svojom iskrenošću i ritmom osvojiti radijski eter i slušatelje.

Novim singlom Lana nastavlja svoju glazbenu karijeru, neopterećena rokovima oko izlaska svog drugog albuma.

Lana Klingor

“Nikada nisam krila da je glazba moja najveća ljubav, pa me silno raduje da sam sa svojom ekipom napravila nešto u što istinski vjerujemo i vjerujemo da će publika to znati prepoznati. Ne opterećujemo se datumom izlaska mog drugog albuma, već stvaramo i zajedno pišemo, objavljivat ćemo singl po singl i dati publici vremena da prepozna emociju i trud koji smo uložili u stvaranje ovih pjesama. Zahvalna sam svom autorskom timu Anti, Erolu i Shotu što vjeruju u mene i što su me potiču da stvaram i snimam samo ono što volim, bez da pristajem na kompromise”, izjavila je Lana.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo