Psiha

Psiha

Letu Štuke dolaze u Rijeku!

Krajem 2009. godine nastupili su u Rijeci.. Kritike koncerta bile su odlične, a oni su obećali da će se uskoro vratiti. Bile su potrebne tri godine i novi album „Brojevi računa” da se Štuke zaista vrate u njima dragi grad.

Planirani randez-vous s Riječanima zakazan je za subotu, 26. studenog od 21:00 u klubu Stereo! Nova sezona izvrsnih koncerata u Stereu time je pojačana još jednim, kultnim imenom sarajevske rock scene!

kNjihov posljednji album “Brojevi računa” izdan je u svibnju ove godine i mahom je osvojio kritiku i slušateljstvo. Radijske postaje do sada su odlično prihvatile svaki od tri službena singla “Brojevi računa”, “Nikog nema tu” te “U ovom svijetu”. Socijalni motivi koji precizno opisuju stanje u društvu te emotivni ljubavni motivi daju njihovim pjesmama živost i ono su što ih karakterizira te po čemu su prepoznatljivi.

A glazbenu ljubav s publikom vode još od prvih albuma, “Minimalizam” i “Proteini i ugljikohidrati”, u izdanju Menarta.

Mnogi koji poznaju rad Štuka rekli bi: “Šteta da im pjesme ne liježu na prvu, bili bi i puno veće zvijezde“. Ali možda je ovako bolje, jer kvalitetni i duboko promišljeni materijali često imaju teži put da dođu do šireg auditorija. Kako Štuke zvuče uživo, najbolje znaju svi koji su već bili na njihovim koncertima, a zašto bend uživa status koncertne atrakcije trebali biste provjeriti prvom prilikom. Pa neka to bude ova riječka. Uostalom, pitajte one koji su bili prethodni puta u Stereu, oni znaju sve.

I bend sa sigurnošću poručuje “Dolazimo u Rijeku usvirani, svježi i spremni ostaviti srce na bini!“

Ulaznice za koncert možete kupiti po cijeni od 50 kn u Dallas shopu Rijeka, Splitska 2a. Na ulazu u klub ulaznica će iznositi 70 kn.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo