Psiha

Psiha

Libar ponovo u SAX!-u

Nakon nekoliko rasprodanih nastupa u poznatom zagrebačkom klubu Sax!, grupa Libar ponovno u snježni Zagreb donosi dašak Mediterana!

Libar je deseteročlani bend koji se, zahvaljujući svojim originalnim obradama rock skladbi u klapskoj tradiciji uspio probiti na hrvatsku glazbenu scenu i još jednom dokazati kako splitska glazbena scena može puno toga za ponuditi, posebno kada se radi o alternativnim oblicima glazbe.

Kao i na svojim prethodnim koncertima u Sax!-u, Libar će ove subote publiku oduševiti nevjerojatnom energijom te bogatim i raznolikim repertoarom koji se sastoji od domaćih i stranih pop i rock covera bendova kao što su Depeche Mode, Muse, Red Hot Chili Peppers, Talking Heads, Haustor, Denis & Denis i drugi. Osim toga, zagrebačka publika prva će imati priliku premijerno čuti novi singl “Kapi” s nadolazećeg autorskog albuma.

Pjesma “Kapi”, po riječima Libra “…himnički je optimistična, harmonijski bogata i energetski nabijena pjesma hitoidnog refrena kao i sve ostale pjesme s našeg albuma. Izvodi se u muškom peteroglasju s moćnom i prokomponiranom instrumentalnom podlogom, baziranoj na eksplozivnoj ritam sekciji i superiornom gitarskom aranžmanu!“ Po svemu sudeći, Librov novi album, koji će izaći ovoga proljeća, jedinstveni je projekt u Hrvatskoj, ali i u svijetu – koliko je poznato nitko nikada nije izveo svoj studijski materijal uz svirku peteročlanog rock banda aranžiran u bloku pet ravnopravnih i potpuno harmoniziranih vokalnih dionica.

Na koncertu u Sax!-u Libar će izvesti i već objavljene hitove s nadolazećeg albuma “Kukalo” i “Glasnije”, te nezaobilazni hit “Dite”, prvi autorski singl Libra i višestruko nagrađivanu pjesmu, koja je svoju vizualnu dimenziju dobila u prekrasnom spotu koji je na Youtubeu pogledalo gotovo 300.000 ljudi.

Koncert počinje u 22 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.

                      

Ordinacija.hr
Foto: Joško Ponoš, Cropix

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo