Psiha

Psiha

London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije

“London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije” donijet će komadić duha najboljih svjetskih scena stand-up komedije u Zagreb 7. i 8. prosinca.

Nakon što je doveo Eddieja Izzarda i Dylana Morana, a ususret 40. godišnjice Lisinskog, Urbani ured, Aquarius Booking & Managment i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog odlučili su hrvatskoj publici priuštiti jedan drugačiji, šaren i zabavan međunarodni program sastavljen od stand-up predstava, cabarea, pantomime i fizičkog teatra – “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“.

Festival će biti otvoren velikim praskom – GALA večerom u subotu, 7. prosinca u 20 sati. U velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će čak pet komičara sa svih strana svijeta: Amerikanac i najveća zvijezda koja stiže u Zagreb Rich Hall,
dva Britanca Seann Walsh
i John Gordillo,
Kanađanka Dana Alexander, a voditelj je Novozelanđanin Javier Jarquin.

Ovakavim stand-up programom hrvatskoj publici predstavit će se trenutno najtraženiji londonski programi, a upravo je londonska stand-up scena “in” i postavlja komičarske standarde za ostatak planeta. “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije” donijet će komadić tog duha u Zagreb.

U nedjelju 8. prosinca program počinje već u 17 sati i traje do dugo u noć, a događanja se sele u malu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Zajedničko svim nedjeljnjim predstavama je to da će biti predstavljeni najbolji programi Soho Theatrea iz Londona. Kazalište je to iz srca London koje svakodnevno otvara svoja vrata vrhunskim alternativnim komičarsko-cabaretskim umjetnicima na čak tri pozornice. Stvar prestiža nastupati je upravo u Soho Theatru, a još veća kad profesionalci kažu: “Ovo ne smijete propustiti!“ A upravo vam to poručuju iz Soho kazališta i u goste šalju aktove iz cijelog svijeta.

Talijanski umjetnik Carlo Jacucci, poznatiji pod umjetničkim imenom Vitamin, u Zagreb dolazi sa svojim nadrealnim aktom, bizarnim karakterima i neuobičajenim sviranjem harmonike. “Vitamin” je jedna od najpoznatijih europskih predstava, kombinacija pantomime, fizičkog teatra i cabarea za koju nije nužno poznavanje engleskog jezika. “Vitamin” počinje u 17 sati.

Bryony

U 18.30 sati mlada britanska umjetnica Bryony Kimmings predstavlja
program “Sex Idiot”, kojim je stekla priznanje i slavu u svijetu
stand-upa. Nastup prati njenu seksulnu povijest nakon što je spoznala da
se zarazila spolno prenosivom bolesti.

Od 20 sati očekuje vas šarmantan i karizmatičan Sean Walsh. Njegov show “The Lie-in King” s kojim dolazi u Lisinski iskreno je sučeljavanje s činjenicom da je odrasla osoba te da u životu ne bi znao što sa sobom da nije postao – stand up komičar.

Najveća zvijezda cijelog “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“ je Rich Hall, komičar mrkog pogleda koji nam stiže iz rodne Montane (SAD). Osim u subotu u Comedy Gala programu njegov (drugačiji) samostalni nastup možete pogledati i u nedelju u 21.30 sati. Karijera Ritcha Halla proteže se kroz nekoliko desetljeća a u mladosti je bio redoviti gost najutjecajnijeg američkog komičarskog programa Saturday Night Live.

Više o pojedinačnim programima možete pročitati na stranicama Lisinki.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog, na Ulaznice.hr te na prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr. Cijene su u šarolikom rasponu od 80 do 180 kuna, ovisno koji program vas zanima.

Apsolutne zvijezde među kartama su festivalske ulaznice* po cijeni od 250 kuna. Samo ih je 100 komada, a vode vas na SVIH PET festivalskih programa. Kupnjom tih ulaznica OVDJE osiguravate si najbolja mjesta u Velikoj dvorani u subotu i ulaznice za sva četiri programa u nedjelju. A o uštedi da i ne govorimo.

Napomena*: Ne dajte se smesti! Ako kupujete festivalske ulaznice preko weba u košarici će vam se pojaviti ulaznice samo za jedan događaj, a ulaznice za preostale događaje podižete isključivo na blagajni Lisinskog uz predočenje kupljene ulaznice!

Ne propustite “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije” u subotu i nedjelju 7. I 8. prosinca. Napunite se pozitivnom energijom i smijehom!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo