Psiha

Psiha

Luka Belani: zadimljena rock večer u Kinu Grič

Nakon deset dana gasterbajterske turneje po Njemačkoj Luka Belani će, zajedno s bendom, okupirati zagrebačko Kino Grič (Jurišićeva 6) za promociju svog drugog studijskog albuma Changin’ Chapters.

Changin` Chapters (Aquarius Records) pokupio je odlične kritike, obuzeo relevantna glazbena pera i zauzeo njihove winword.exe datoteke. Tako Hrvoje Horvat tvrdi da je “vidio budućnost hrvatskog rocka, a njeno je ime Luka Belani“. Je li Goran Bare, koji je prvi tvrdio da je budućnost, doista bio u pravu? Aleksandar Dragaš, nakon što je preslušao materijal, mrtav – hladan je napisao da je ovaj sirovi LP proizvod “najkompletnije osobe domaće i regionalne (rock) glazbe koja se može nositi s jakom stranom konkurencijom”.

Kino Grič ugostit će u petak, 20. svibnja tri glazbenika koji će potvrditi da su gitara, bas i bubanj i dalje najbolja udarna kombinacija za zadimljenu rock ‘n’ roll večer još od vremena Loua Reeda, Nirvane i Živog blata. Tu dobitnu simbiozu prepoznali su i ljudi iz T-mobile INmusic festivala gdje će Luka ovog ljeta dijeliti pozornicu s bendovima Arcade Fire, TV On The Radio, a i filtere sa Cypress Hill.

Nastup u Griču počinje u 21.30 sati, a karta će se prodavati na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo