Psiha

Psiha

Marija Husar vas poziva na “Valentinovo Fever”

Glazbenica Marija Husar poziva nas na neobično glazbeno putovanje. U samom srcu Zagreba na Valentinovo poznata glazbenica priprema pravu poslasticu: Valentinovo Fever koncert koji se ne propušta ni ove godine!

Zagreb uskoro očekuje prava ljubavna groznica! Na Valentinovo (14. veljače) od 20 sati u zagrebačkom Hypo centru Marija Husar zajedno sa svojim gostima odvest će vas na jedinstveno glazbeno-gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje ove godine donosi brojna iznenađenja.

“Iznimno sam sretna što ponovo mogu najaviti sada već tradicionalno druženje u Hypo centru. Valentinovo ima posebno mjesto u mom srcu. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćena što već četvrtu godinu zaredom zajedno sa mojim dragim prijateljima i kolegama stvaramo jednu posebnu čaroliju koja ostaje u srcima mjesecima”, izjavila je glazbenica Marija Husar.

Nakon tri vrlo uspješne godine i sjajnih interpretacija vrsnih umjetnika, Marija je ove godine napravila mali odmak i priprema malo drugačije ljubavno putovanje za sve posjetitelje: “Ove godine koncert smo nazvali Valentinovo Fever, a pjesme koje ćemo izvesti sigurno će dignuti sve na noge. Riječ je o pjesmama iz poznatih mjuzikala i mjuzikl filmova koji će u izvedbama mojih prijatelja i sjajnog benda zasigurno učiniti ovaj dan posebnim”, rekla je Marija, pozivajući pbliku: “Slavimo ljubav zajedno s dragim osobama, prijateljima, obitelji. Nije važno je li vam srce zauzeto, važno je da smo barem jednu noć svi zajedno na istoj ljubavnoj frekvenciji i da napunimo srca i baterije pozitivnim mislima i veseljem”.

Marija Husar Valentinovo Fever

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo