Psiha

Psiha

Mario Rucner donosi nam “Summer Love and Heat”

Mario Rucner započinje svoju ljetnu turneju po hrvatskim gradovima promovirajući svoj aktualni singl „Summer Love and Heat“ kojeg je snimio zajedno sa sestrom Anom Rucner.

Pjesma za koju Mario potpisuje tekst i glazbu aranžirao je Sven Gleđa i začinio je latino ritmovima, a sjajnoj Marijevoj ekipi pridružila se i karipska pjevačica Wendy Robin.

Dok ovaj neizostavni ljetni hit polako osvaja klubove po Hrvatskoj, Mario je već započeo s nastupima Mario Rucner Projecta, koji zajedno s njim čine DJ Sven Gleđa i Helena Gleđa. Uz “Summer Love and Heat”, na nastupima koje gotovo uvijek prati atraktivan akrobatski show na motoru, Mario izvodi svoje prethodne dvije klupske uspješnice te obrade tradicionalnih pjesama “Ederlezi” i “Jovano, Jovanke” ali i brojne druge zanimljive klupske obrade u produkciji Svena Gleđe. Gleđa se, prema Marijevoj zamisli, poslužio suvremenim elektronskim ritmovima i aranžmanima te ih vješto uklopio s tradicionalnom glazbom, a sve ove obrade naći će se na Marijevom albumu prvijencu koji se očekuje na jesen.

Mario Rucner Project obići će tijekom kolovoza veći dio naše obale, a u subotu 28. srpnja stiže u Vrgorac, gdje će nastupiti u baru Palermo, dok su za rujan predviđeni promotivni nastupi u Bosni i Hercegovini i susjednim državama.

Poput svoje sestre violončelistice Ane Rucner, koja mu se često pridružuje na nastupima, Mario je svoje glazbeno umijeće stekao u obitelji uglednih klasičnih glazbenika, a Mario Rucner Project njegov je prvi veliki samostalni glazbeni projekt.

Pogledajte aktualni spot za pjesmu “Summer Love and Heat”!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo