Psiha

Psiha

Massimo priprema koncerte u Zadru i Puli

Nakon rasprodane zagrebačke Tvornice kulture u veljači dva dana zaredom, desetak rasprodanih koncerata tijekom ožujka u susjednoj Srbiji i Bosni i Hercegovini, Massimo u travnju nastavlja s koncertnom turnejom po Hrvatskoj.

Prvi u nizu gradova u kojima predstavlja svoj novi studijski album “Dodirni me slučajno” (Aquarius Records) su Zadar i Pula! Massimo će sa svojim odličnim bendom na Uskrs, 8. travnja, nastupiti u zadarskom klubu Arsenal, dok 21. travnja (subota) stiže u Pulu gdje nastupa u Domu hrvatskih branitelja.

Pjesma “Iz jednog pogleda” koja je najavila Massimov album, u konkurenciji je za Hit godine, a spot za tu pjesmu, snimljen u Zadru, u svega sedam mjeseci ‘zaradio je’ više od milijun i pol klikova. Osim te pjesme koja je već osvojila hrvatske top liste, i aktualnog singla “Dodirni me slučajno”, koji ga upravo osvaja, Massimo će u Zadru i Puli u društvu svog pratećeg benda – koji čine Dalibor Pipo Matošević, Marko Matošević, Aleksandar Saša Ismailovski, Boris Popov, Goran Delač i Marko First – izvesti i mnoge druge pjesme s novog albuma kao što su “Krug u žitu”, “Tišina”, “Dijete u meni”, “Sretan put”.

Naravno, koncert će biti isprepleten i svima znanim hitovima iz Massimove duge i uspješne karijere, s albuma “Massimo”, “Vještina”, “Vještina II”, “Sunce se ponovo rađa”…

Massimov novi studijski album od izlaska u studenom 2011. ne silazi s liste najprodavanijih albuma, tako je i u proteklom tjednu bio najprodavanije domaće izdanje.

Ulaznice u pretprodaji:

Zadar – 8. travnja: ulaznice potražite u Arsenalu, Dallas Music Shopu i putničkoj agenciji Aquarius

Pula – 21. travnja: ulaznice u pretprodaji potražite u Puli (Centar CD Shop, Activatravel Istra), Rovinju (CD Shop Link), Poreču (Foto Edi) i Labinu (Caffe bar Valentino)

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo