Psiha

Psiha

Meritas novim singlom “Još jednom” najavljuju film Noćni brodovi

“Sanjam da se vratim u te dane, ljubav, kad je ljubav bila sve”, stihovi su pjesme “Još jednom” kojom Meritas najavljuje prvijenac Igora Mirkovića, dugometražni igrani film, dramu Noćni brodovi.

Pjesma “Još jednom” je njihov treći singl s dugoočekivanog petog studijskog albuma na kojemu Anita i Meri svakodnevno predano rade.

Meri Jaman ispričala nam kako je do suradnje došlo: “Kad je pjesma nastala, osjetila sam da traži ono posebno mjesto u kojem će se ugnijezditi, još neku svoju priču. Tako je i bilo. Jedno jutro, gledajući Igora Mirkovića u emisiji Dobro jutro, Hrvatska kako opisuje ljubavnu priču koju ekranizira, osjetila sam da je “Još jednom“ upravo to o čemu priča!“

O kombiniranju svoje glazbe i suradnji na filmu Anita Valo ističe sljedeće: “Oduvijek svoju glazbu vidimo u slikama i počašćene smo suradnjom na filmu Noćni brodovi. Drago nam je da je “Još jednom”, naša kompozicija, pronašla svoju ulogu na velikom platnu.“

Noćni brodovi ljubavna su priča o sedamdesetogodišnjim “tinejdžerima” koji bježe od kuće. Ne bježe, poput tipičnih tinejdžera, od roditelja, već od neizbježnog. Svom snagom bore se za svoju ljubav i posljednju šansu da budu zaljubljeni.

“Stotinu je priča o prvoj ljubavi, ovo je priča o zadnjoj. O romansi koju nitko nije očekivao i nikada se ne bi dogodila da Helena i Jakov nisu skočili preko ograde balkona i kao sedamdesetogodišnji tinejdžeri pobjegli u noć”… baš tako stoji zapisano u romantičnoj crtici koja nam opisuje film Noćni brodovi u kojem glavne uloge tumače Ana Karić i prvak slovenskog glumišta Radko Polič.

“I život će odjednom postati drugačiji: autom koji ne može u rikverc krenut će neutabanim stazama…” – upravo kratki opis filma Noćni brodovi možda najbolje oslikava čudesni životni vrtlog u kojem su se spojili putevi ovog filma i ove pjesme, na kojima nema više nazad.

Dojmljiv videospot za pjesmu “Još jednom“ potpisuje Radislav Jovanov Gonzo i produkcijska kuća Dim.

Pjesmu “Još jednom“ premijerno poslušajte u srijedu, 1. veljače na Narodnom radiju Glazbenom showu Dalibora Petka od 18 sati. U 19 sati na CMC televiziji premijerno će biti prikazan i spot koji prati novi singl, a sljedećeg dana, u četvrtak 2. veljače, spot će doživjeti i svoju internetsku premijeru na portalu Jutarnji.hr.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo