Psiha

Psiha

Miley Cyrus izdala novi album!

Miley Cyrus oborila je rekorde u filmu i glazbi te na televiziji, prodala je više od 12 milijuna albuma i 20 milijuna pjesama samo u Americi!

Diskografska kuća: RCA
Distributer: Menart
Godina izdanja: 2013.

Na albumu su surađivali slavni producenti i autori pjesama, kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, što ujedno predstavlja kreativni uzlet za Miley.

U radu na “Bangerz” albumu pridružili su joj se renomirani producenti, dok joj se u jednoj pjesmi pridružuje joj se još jedna zločesta djevojka – Britney Spears za koju Miley ima samo komplimente i superlative: “Odrasla sam gledajući je…to je Britney Spears. Moj album je bio kompletan kad se ona pojavila na njemu. Ona mi je takav idol.

Način na koji obožavatelji doživljavaju mene, tako sam ja doživljavala nju kada sam bila dijete. Sve što sam željela je bilo ići na njezine koncerte. Kad god je bila na TV-u, željela sam naučiti sve što je napravila…bilo koji njezin način plesa sam željela naučiti. Imati nju na mojem albumu uistinu znači imati mojeg idola na albumu.”

Dugo očekivani album “Bangerz“ uključuje trinaest novih pjesama, a evo i popisa:

 1. Adore You
 2. We Can’t Stop
 3. SMS (BANGERZ) (feat. Britney Spears)
 4. 4×4 (feat. Nelly)
 5. My Darlin’ (feat. Future)
 6. Wrecking Ball
 7. Love Money Party (feat. Big Sean)
 8. #GETITRIGHT
 9. Drive
 10. FU (feat. French Montana)
 11. Do My Thang
 12. Maybe You’re Right
 13. Someone Else

Prvi singl “We Can’t Stop” popeo se na prvo mjesto na iTunesu u SAD-u i u 23 druge zemlje. Taj singl je dostigao drugo mjesto na Billboardovoj listi Hot 100 i prodan je u više od dva milijuna primjeraka samo u SAD-u. “We Can’t Stop” je također postao prvi singl Miley Cyrus na prvom mjestu u UK-u.

“Wrecking Ball”, drugi singl s albuma “Bangerz”, se odmah popeo na prvo mjesto na iTunesovoj listi Top Songs, prvo mjesto na Billboardovoj listi Hot 100 i prvo mjesto na Spotifyju. Spot za “Wrecking Ball” postao je video koji je najbrže dostigao status CERTIFIED: VEVO-ovu oznaku za spotove sa 100 milijuna pregleda i to u roku od šest dana!

Spot je do sada pogledan gotovo 212 milijuna puta!

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo