Mirna Maras Batinić otkrila nam je svojih 5 zdravih navika - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Mirna Maras Batinić otkrila nam je svojih 5 zdravih navika

Važno je naspavati se dobro i provesti vrijeme s dragim ljudima

Mlada i lijepa voditeljica, Mirna Maras Batinić, otkrila nam je kako je za nju vrlo bitno pronaći vremena za obitelj, ali i dan započeti vodom i ukusnim doručkom.

1. San

Dobar san vrlo je važan, ne samo za dobar izgled kože već prije svega za dobar i uspješan dan pred nama. Imam tu sreću da su mi djeca prave spavalice tako da i sada s malom bebom dosta spavam.

2. Voda

Trudim se piti dovoljno tekućine jer kada tu naviku zapostavim ne osjećam se dobro.

3. Vrijeme s najdražima

U današnje stresno i užurbano vrijeme često zaboravljamo koliko je važno pronaći vremena za obitelj i prijatelje. Kvalitetno provedeno vrijeme s dragim ljudima od neprocjenjive je važnosti.

4. Obilan doručak

Doručak diktira osjećaj gladi tijekom dana i zato pokušavam obilno doručkovati. Osim sto je zdravo na taj način započeti dan, kasnije tijekom dana nisam previše gladna.

5. Tjelovježba

Iako sam od onih kojima je vježba nužno zlo, pokušavam se natjerati na bilo kakav oblik tjelovježbe,  ipak se na taj način aktivira hormon sreće, a i tijelo nam je sigurno za to zahvalno. Obzirom da sam rodila carskim rezom doktor mi još nije dao zeleno svijetlo za vježbanje, ali čim mi ga da, pokrenuti ću se. Sada pokušavam puno šetati sto je također jako dobro.

Marija Stunković

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo