Nola oživjela istarsku ljubavnu legendu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Nola oživjela istarsku ljubavnu legendu

Kažu da su sve velike ljubavi zabranjene ili nesretne i jedna takva poslužila je kao nit vodilja u novom spotu grupe Nola za pjesmu “To ljubav je“, koja se nalazi na njihovom novom albumu “Nola piano“.

U stvarnom životu postoji toliko iznimaka, a jedna od njih su osnivači grupe Nola – Gabi i Marijan koji već 20 godina žive i stvaraju zajedno.

Video koji predstavljaju inspiriran je Istra Inspirit događajem: “Svjetionik ljubavi – Savudrija“. Istra Inspirit je projekt koji oživljava povijesne događaje na autentičnim lokacijama kroz uprizorene istarske legende i mitove. Nagrađen je s četiri prestižne nagrade za inovativnost i kreativnost u turističkoj ponudi.

Nola

Redatelji spota Petra Blašković i Nenad Pavlović, uz malu pomoć Marijana Jelenića iz Nole, napravili su mali remake priče iz 1818. godine. Tad je izgrađen svjetionik koji će poslužiti kao ljubavno gnijezdo grofa Metternicha i njegove ljubavnice, savudrijske djevojke. Glumci Katja Rabar i Luka Mihovilović su na jednostavan, ali emotivan način prikazali ova dva ljubavnika i time nam malo približili njihovu priču – priču koju je divno upotpunio mekani i senzualni glas Gabrijele Galant Jelenić i piano izvedba Leona Brenka.

“Igrom slučaja napravili smo jedan interesantan video. Nismo ga planirali, ali emocija videa je jaka pa ga želimo podijeliti s vama”, poručuje Marijan Jelenić.

Ako i vi na koji sat želite zaroniti u Nolinu ljubavnu priču i to u piano izvedbi, svakako dođite u Osijek 23. ožujka u Oxygen. Nolu možete pratiti na Facebooku ili na Nola.com.hr.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo