Psiha

Psiha

Nova kompilacija za mališane Do-re-mi

Kompilacija od sedam dijelova namijenjena je mališanima od tri do deset godina,

Diskografska kuća: Menart
Godina izdanja: 2012.

Nakon autorskog projekta Vrtuljak kluba koje je ujedno bilo i prvo izdanje u Menart kids kolekciji, u prodaji je nova kompilacija dječjih pjesmica namijenjenih širokom rasponu malih slušatelja – od tri do 13 godina.

Do-re-mi je plod dugogodišnje suradnje glazbenog producenta Tonija Eterovića s dječjim zborovima, solistima, voditeljima te autorima za djecu. Pjesme su kvalitetan kompilacijski izbor najboljih glazbenih uradaka s njihovih autorskih projekata, a mnoge poznate dječje pjesme ponovno su obrađene i osvježene s novim glazbenim aranžmanima.

Pjesme izvode renomirani dječji zborovi i talentirani mali solisti, a svaka pjesma odiše radošću i dječjim veseljem te sadrže poučne, zabavne i poticajne tekstove.

Menat Kids

Komplet sadrži sedam kompilacija po deset pjesama – ukupno 70 dječjih pjesama. Na kompilaciji se nalaze poznate pjesme kao “Kad si sretan“, “En ten tini“, “Pliva patka preko Save“ i mnoge druge pjesme koje su obilježile svako djetinjstvo. Pjesme pjevaju djeca i zborovi – Zabočki mališani, Trešnjevački mališani, Mali Sesvećani, Marjanski tići, Klinci Ogulinci i mnogi drugi.

Jedna od sedam Do-Re-Mi kompilacija je i Božićna pod nazivom “Zaigrani Božić“. Na njoj se nalaze poznate pjesme “Bijeli Božić“, “Tiha noć“, “Sretan Božić i Nova godina“ te mnoge druge koje će u ovo blagdansko vrijeme sigurno razveseliti mališane, ali i one malo starije.

Uživajte u blagdanima sa svojim najmlađima!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo