Novi album Maksima Mrvice u prodaji - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Novi album Maksima Mrvice u prodaji

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, šibenski pijanist Maksim Mrvica, ovih dana neumorno promovira aktualni album “The Movies”.

Izdavač: Croatia records
Godina izdanja: 2014.

Album sadrži teme iz nekoliko najpoznatijih filmskih hitova poput “Kum”, “Pirati s Kariba”, “Nemoguća misija”, i “Rocky”, a za naslovnu pjesmu kultnog filma “Kum”, Maksim je snimio i spot.

Osim glazbe iz najvećih filmskih ostvarenja, u klavirskom aranžmanu sjajnog Maksima, našla se i skladba “Providenca” Tončija Hujića koja je zaživjela u jednoj od naših najgledanijih serija “Larin izbor” te postala veliki hit. Filmska glazba, djela iz Maksimovog klasičnog repertoara te skladbe s njegovog prijašnjeg albuma “Appassionata”, mogu se čuti ovo ljeto u mnogim gradovima duž obale, ali i na kontinentu.

Maksim Mrvica, jedan je od najpoznatijih crossover glazbenika u svijetu, za čiji je proboj na svjetsko tržište zaslužan njegov menadžer Mel Bush, te diskografska kuća EMI za koju je potpisao ekskluzivni ugovor. Dosad je objavio deset albuma, a album “The Piano Player” objavljen 2003. godine postigao je veliki uspjeh pogotovo u zemljama Dalekog Istoka u kojima se prodao u zlatnim i platinastim nakladama. Neospornim talentom, upečatljivim stylingom te odabirom crossovera, Maksim Mrvica zainteresirao je i mlađe generacije za klasična djela, a jedan je i od rijetkih naših glazbenika koji se može pohvaliti zavidnom međunarodnom karijerom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo