Psiha

Psiha

Novi album Patti Smith u prodaji od 5. lipnja!

Patti Smith najavila je izlazak svojeg dugoočekivanog 11 studijskog albuma “Banga”. Album izlazi 5. lipnja i bit će to njezin prvi studijski album nakon 2004. godine. Na najavnom singlu “April Fool” gostuje Tom Verlaine i od danas je dostupan u digitalnoj prodaji.

Album je sniman u New Yorku, “Electric Lady Studios”, producirali su ga Patti smith i njezin band: Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty i njezin dugogodišnji suradnik Lenny Kaye. Od gostiju se na albumu pojavljuju: Tom Verlaine, Jack Petruzzelli, Pattin sin Jackson i kćer Jesse Paris.

Patti Smith je inspiraciju za album pronašla u svojim snovima i zapažanjima, a poetični stihovi su odraz našeg kompleksnog svijeta – svijeta ispunjenog kaosom i ljepotom. Ako se tome pridoda i njezina nevjerojatna sposobnost storytellinga, očekujte album koji obuhvaća bogato životno iskustvo.

Pjesme odišu i istraživačkim duhom, primjerice “Fuji-san” , rock pjesma za ljude u Japanu koji se oporavljaju od nedavnog razornog potresa, “This Is A Girl” posvećena je Amy Winehouse, a pjesma “Nine” je rođendanska pjesma posvećena njezinom prijatelju Johnnyju Deppu…

Popis pjesama:

1. Amerigo
2. Fuji-san
3. April Fool
4. This is the Girl
5. Banga
6. Maria
7. Tarkovsky (The Second Stop is Jupiter)
8. Mosaic
9. Nine
10. Seneca
11. Constantine’s Dream
12. After the Gold Rush

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo