Novi fosili kreću na veliku turneju - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Novi fosili kreću na veliku turneju

“Možemo vam ponuditi samo dobru emociju i zabavu, nadamo se da će nam se pridružiti stara i nova publika, da ćemo svi zajedno zapjevati za dobra stara vremena”, rekla je Sanja Doležal.

Glazbene legende Novi fosili 12. svibnja počet će svoju glazbenu turneju koncertom u zagrebačkoj Ciboni, a ona će se nastaviti i diljem Hrvatske. Koncerte će održati i u Skoplju, Subotici, Novom Sadu, ljeto će također biti radno, a jesen je rezervirana za Slavoniju. Početak turneje u Ciboni nije nikakvo iznenađenje.

“Javno podupiremo košarkaški klub Cibonu te sport općenito, vjerujemo da će se doba hrvatske košarke vratiti, zato pozivamo sve Zagrepčane da nam se pridruže i podupru Cibonu”, izjavila je pjevačica Sanja Doležal.

Također je otkrila da će se dio novčanih sredstava turneje iskoristiti za stipendiranje školske godine jednog mladog talentiranog glazbenika, čiji identitet nije htjela otkriti. Sanja je nadodala da glavni tekstopisac Rajko Dujmić marljivo radi na novim tekstovima pjesama, u čemu mu pomažu i mnogobrojni obožavatelji na Facebooku, koji šalju svoje tekstove. Novi fosili krenuli su doista radno, s dobrom namjerom i pozitivnim stavom:

“Možemo vam ponuditi samo dobru emociju i zabavu, nadamo se da će nam se pridružiti stara i nova publika, da ćemo svi zajedno zapjevati za dobra stara vremena”, završila je Sanja.

Portal Ordinacija.hr medijski je pokrovitelj turneje Novih fosila.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo