Novi spot Ivane Kindl uoči velikog koncerta u SAX!-u - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Novi spot Ivane Kindl uoči velikog koncerta u SAX!-u

Ivana Kindl, jedna od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica, snimila je novi spot za pjesmu “Nisi sam” uoči koncerta u Zagrebu!

Nakon niza uspješnih singlova s aktualnog albuma “Promjenjiva” koji su osvojili ljestvice diljem Hrvatske (“Oči”, “Promjenjiva”, “Utjeha” i dr.) zbog velikog interesa obožavatelja, Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl “Nisi sam” iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog po suradnji s Hladnim pivom, Urbanom, Gibonnijem i mnogim drugim glazbenicima, koji je režirao i Ivanin hvaljeni spot “Promjenjiva”.

“‘Nisi sam’ je pjesma koju moji fanovi obožavaju, zato sam odlučila tek sada, nakon skoro dvije godine snimiti spot. Priču o snimanju videospota pokrenuo je režiser Filip Filković kojemu se pjesma jako svidjela i dobio je ideju za realizaciju. Njegova kreativnost je neiscrpna i užitak je raditi s njim jer uvijek iznenadi. Pjesma je inspirirana soulom s početka osamdesetih, senzualna, atmosferična, te progovara o ljubavi koja je razočarala”, pojašnjava Ivana.

Philatz nadodaje: “Video priča Ivane Kindl za pjesmu ‘Nisi sam’ zanimljiva je mješavina žanrova koja u spotu spaja psihološke scene iz moguće imaginarne prošlosti i cementira pravu ljubav u vječnu formu. Kroz filmski doživljaj spota priča će pokazati Ivanu kao glavnu protagonisticu koja svoja sjećanja pohranjuje u vremensku kapsulu koju šalje u budućnost”.

Novi spot je najbolji uvod u Ivanin koncert u zagrebačkom klubu Sax! koji će se održati u srijedu, 12. listopada, a zamišljen je kao hommage Ivaninin klupskim nastupima pa je logičan i jedini izbor bio klub Sax! u kojem je Ivana dugi niz godina oduševljavala publiku. Posjetitelje koncerta očekuju Ivanine pjesme s posljednjeg albuma, neke od njezinih starijih pjesama ali i coveri izvođača poput Adele, Ette James, Mando Diao, Cee Lo Greena i drugih glazbenika koji su tijekom godina utjecali na njezine glazbene odabire.

                                    Ivana Kindl

Ivani će se na stageu također kao posebni gosti pridružiti Marija Borić, ovogodišnja pobjednica showa Zvijezde pjevaju, ali i Mario Petreković, Ivanin partner iz toga showa, s kojim će izvesti pjesmu “Use somebody” od Kings of Leon, koju su planirali izvesti u finalu showa.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo