Psiha

Psiha

Obrok u restoranu ne morate platiti! Dovoljno je – uslikati ga

U ovom restoranu vaš novac ne vrijedi. Umjesto plaćanja svog obroka – uslikajte ga i podijelite s prijateljima!

Putujući engleski restoran The Picture House ostavio robno-novčanu razmjeru daleko iza sebe i svoje ukusne usluge naplaćuje – vašom fotografijom na društvenim mrežama! Naime, posebnost ovog restorana jest što svoje jelo ne morate platiti novcem. Dobit ćete ga besplatno ako ga prvo uslikate i objavite na Instagramu, Facebooku ili Twitteru.

Restoran je pokrenut kao inicijativa tvrtke Birds Eye, specijalizirane za smrznutu hranu, a predstavlja produžetak kampanje “Hrana za cijeli život”. Trenutno se nalazi u Londonu, a sljedeći će mjesec promijeniti lokaciju te se smjestiti u Manchesteru i Leedsu.

Svaki se obrok sastoji od dva slijeda, a sve što morate napraviti jest napisati uz fotografiju #BirdsEyeInspirations. Čak i ako niste vješti u fotografiranju hrane i dijeljenju slika s prijateljima na društvenim mrežama, dobit ćete i mali tečaj.

“Fotografiranje hrane omogućuje ljudima da se pohvale i podijele svoje trenutke vezane za obroke – od onih svakodnevnih do posebnih. Htjeli smo se prikloniti tom trendu i stvoriti novi razlog o kojem bi ljudi pričali i isporbali našu liniju hrane Inspirations”, objasnila je Margaret Jobling, marketinška direktorica tvrtke Birds Eye.

Priznajte, koliko često vi fotografirate svoj obrok i objavite na nekoj društvenoj mreži?

K. Pužar
Foto: Birds Eye/REX

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo