Oliver Dragojević pjeva za zaljubljene u Koprivnici - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Oliver Dragojević pjeva za zaljubljene u Koprivnici

Ususret Valentinovu, Oliver Dragojević će u subotu 12. veljače održati veliki koncert u Koprivnici, u Sportskoj dvorani srednje škole, s početkom u 20 sati.

Koncert nosi naziv “Vjeruj u ljubav“ po legendarnoj uspješnici ovog dalmatinskog velikana domaće glazbe, a nakon što je u prosincu odgodio koncert, Oliver Dragojević stiže u pravo vrijeme da Koprivničankama i Koprivničanima pokloni nezaboravnu glazbenu večer uz sve svoje hitove.

Valja naglasiti i da neiskorištene kupljene ulaznice za Oliverov koncert koji se trebao održati u prosincu vrijede kao valjane za koncert 12. veljače u Koprivnici. Pa tako će i dobitnici ulaznica koje smo odabrali na portalu Ordinacija.hr moći uživati u Oliverovoj glazbi dva dana prije Valentinova.

U pratnji benda Dupini, Oliver će tijekom višesatnog spektakla koji priprema za sve fanove u Koprivnici otpjevati svoje nove pjesme s aktualnog albuma “Samo da je tu”, no neće izostati ni sve lijepe balade i stari hitovi koje nam je u svojoj bogatoj, dugogodišnjoj karijeri darovao Oliver.

Koncert se održava u organizaciji koncertne agencije Gramofon iz Zagreba, a ulaznice za predstojeći koncert mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:

Putem online prodaje na Eventimu te na prodajnim mjestima u Koprivnici:

  • Šareni dućan, Svilarska 34,
  • Hotel Podravina – na recepciji hotela, Hrvatske državnosti 9,
  • Interspar, Radnička cesta bb.

Dva sretnika će agencija Gramofon i portal Ordinacija nagradti ulaznicama za ovaj koncert, no morat ćete još malo pričekati na nagradnu igru 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo