Psiha

Psiha

Ovih pet horoskopskih znakova najteže zaboravljaju i teško praštaju! Jeste li među njima?

Foto: Shutterstock

Nešto je teže od njih očekivati da će zaboraviti što ste im rekli…

Neki če vrlo jednostavno i brzo zaboraviti i oprostiti,  dok će drugima to teško poći za rukom. Ako vjerujete astrolozima, evo što kažu; koji to horoskopski znakovi najteže opraštaju.

1. Ovan

Ovan će biti ljut i na sebe i na osobe do kojih im je stalo. “Ako povrijedite nekoga do koga mu je stalo, neće ni to lako zaboraviti, ako će ikada…”, navodi astrologinja Anna Kovach te dodaje da ako povrijedite ovna možete očekivati da će odmah zauzeti obrambeni stav, a vi ćete se morati jako potruditi kako bi dokazali da ste napravili grešku i da vam je žao. Kako se radi o jednom borbenom znaku, on će sudjelovati u borbi i biti zlopamtilo dok god smatra da je to potrebno. 

9 predmeta koje ne biste trebali držati u domu jer donose nesreću (prema feng shuiju)

2. Jarac

Ovaj vrijedan i ambiciozan znak je vrlo odan i neće nikada prihvatiti nepoštovanje. “Oni ne igraju igrice u odnosima, a i nemaju previše razumijevanja za neiskrene osobe”. Navodi Kovach. Ako ih povrijedite oni neće plakati ili se ljutiti već će se udaljiti od situacije i dati vam puno manje pažnje. Ako shvatite da ste pogriješili, možete se iznenaditi kad shvatite da je jarac nastavio dalje i vas ostavio negdje u prošlosti. 

3. Bik

Ovaj je znak poznat po svojoj opuštenosti, ali je jednako toliko i tvrdoglav. Nemojte da vas njegov pozitivan stav zavara – ovaj znak ne oprašta tako lako. “Bikovi su često tihi i ne žele nikoga povrijediti, pa će svoje emocije držati duboko ispod površine, a vi nećete znati kako se ustvari osjeća”, navodi astrologinja Inbaal Honigman.  

4. Rak 

Ovim znakom vlada mjesec pa su u pitanju vrlo osjetljive osobe, a upravo uz tu osobinu često dolazi inat i zamjeranje. “Čak i ako vam nekako oproste, nikada neće zaboraviti uvredu ili svađu. Rak bi vas mogao često podsjećati na to koliko ste ih i kako povrijedili čak i nakon što prođu godine. No rak će vam uvijek otvoreno pokazati kada je povrijeđen ili se osjeća izdanim, pa ćete i dobro znati ako se na vas ljute. 

Recite nam što ste po horoskopu i reći ćemo vam s kojim znakom nikako ne ulazite u vezu

5. Škorpion 

Kako su škorpioni na glasu kao jedan misteriozan, ali lojalan znak, i nije iznenađenje da će teško oprostiti kada ih povrijedite.  “On neće glasno reći što osjeća i misli, vjerojatno će ostati tihi i smireni, ali to ne znači da u njima nije prava bura emocija. Ne zaboravljaju lako i sigurno će poravnati račune, iako im za to trebalo nešto više vremena. “Ako lažete škorpionu i oni to saznaju, do kraja života će vam zamjerati”, zaključuje Kovach. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo