Psiha

Psiha

Pogledajte savršen dan zaljubljenog Luke Nižetića

“Malo se odužilo s premijerom video broja za pjesmu ‘Nisu godine‘, ali mislim da se samo čekanje na kraju isplatilo i iznimno sam zadovoljan s finalnim uratkom. Nadam se da će i gledatelji osjetiti emocije koje su i bile esencija ove video priče“, izjavio je mladi splitski glazbenik Luka Nižetić uoči emitiranja njegovog najnovijeg spota.

I ovog puta Luka je uz svoj tim osmislio scenarij, dok se kamere uhvatio Jakša Jukica, a montaže Dado Pokec. Uz Luku u spotu se pojavljuje mlada, svestrana umjetnica Mirta Pejić.

Pogledajte kako izgleda jedan savršeni dan zaljubljenog para:

“Ideja je bila da se na što originalniji način prikaže 24 sata zaljubljenog para. Nismo radili neku konkretnu kronološku priču nego smo više dali akcent na emocije, energiju i neverbalnu komunikaciju mladog para koji uživa u svakom svom koraku, zagrljaju, poljupcu, druženju, ne primjećujući svijet oko sebe budući su oni zapravo svijet sam za sebe“, otkriva nam dalje Luka.

Inače ovih dana usporedo s novim video brojem Luka je u radijski eter pustio i novi singl “U snovima“, autorice Aleksandre Milutinović, koji je ujedno njegov peti službeni singl s aktualnog albuma “Kad zasvira…“.

Luka Nižetić

“Za ovu prekrasnu baladu ćemo, za razliku od prethodnog singla, vrlo brzo snimiti video broj koji bi trebao biti gotov najkasnije do Valentinova što mi je i bila želja, budući se radi o klasičnoj sjetnoj ljubavnoj baladi u kojoj bi se mnogi mogli naći“, najavio je Luka.

Sve Lukine daljnje aktivnosti i planove možete redovito pratiti na njegovoj službenoj Facebook Fan page stranici gdje mladi Splićanin vrlo aktivno komunicira sa svojim fanovima.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo