Psiha

Psiha

Pop up petak – nova sezona čagice u Aquariusu

Svečano otvorenje nove klupske priče zakazano je za petak, 9. rujna s početkom u 22 sata u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

Pop ili pop-glazba – vrsta glazbe koja u pravilu sadrži jednostavne, pamtljive melodije s refrenima koji lako ulaze u “uho”, tj. one što su lako pamtljive. (izvor: Wikipedia)

Petak – peti dan u tjednu, koji se nalazi između četvrtka i subote. U većini zemalja s petodnevnom radnim tjednom, petak je posljednji radni dan prije vikenda, dana za odmor, što je u SAD-u dovelo do izraza TGIF (skraćenice za Thank God It’s Friday) – “Hvala Bogu, petak je”. (Izvor: Wikipedia)

Zbrajanjem ova dva pojma, jedini mogući rezultat je – čista zabava!

Nakon dvije uspješne sezone povratka u 80-e i 90-e, dobro poznati 980 tim ide korak dalje kombinirajući plesne starudije i trenutne vladare svjetskih top lista. Soundset Plavi i klub Aquarius donose POP UP PETAK! – najbolju selekciju plesnog popa posljednja tri desetljeća glazbe.

Za tvoj što bolji doček vikenda brinut će se kraljevi, kraljice, prinčevi i princeze popa: Michael Jackson, Madonna, Pet Shop Boys, Britney Spears, Snap, George Michael, Beyonce, David Guetta, C & C Music Factory, Rihanna, Maroon 5, George Michael, Amy Winehouse, Daft Punk, Lady Gaga, Justin Timberlake i mnogi drugi, na čelu s DJ-em Stankom Bondžom.

Svečano otvorenje nove klupske priče zakazano je za petak, 9. rujna s početkom u 22 sata u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo