Psiha

Psiha

Poslušajte Boin novi singl: Imala je mraz u ustima

Prije riječkog i zagrebačkog koncerta, Boa predstavlja svoj najnovji singl.

 Pjesma “Imala je mraz u ustima“ koju autorski i aranžerski potpisuju članovi banda Mladen Puljiz, Slavko Remenarić i Mladen Malek, treći je singl s novog albuma Boe – VII (SEDAM), koji izlazi ovih dana, a na njemu će se naći deset novih pjesama.

Album donosi autentični Boin zvuk zbog kojeg i danas neumorno stvaraju, a koji ih je svrstao u vrh regionalne art-rock scene.

Pjesma “Imala je mraz na ustima“ progovara o vječnoj temi ljubavi, a sve je upakirano u moderan i energičan zvuk na tragu najjačih svjetskih imena, pa vjerujemo da će i ova pjesma lagano osvojiti svako uho i srce. Iako je mraz daleko iza nas, provjerite kako zvuči najnovija boina pjesma:

Uz izlazak albuma grupa Boa se odlučila i “koncertno“ odužiti svima koji su godinama čekali njihov povratak, a time će obilježiti i 30 godina glazbenog stvaralaštva!

Prva na redu za glazbeni spektakl je Rijeka – Zagrepčani će održati koncert 12. svibnja i Stereo dvorani, s početkom u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u Tunelu i Dallas music Shopu u Rijeci po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna.

U zagrebačkom Aquariusu nastupit će u petak 18. svibnja s početkom u 21 sat. Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili putem Eventima po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna.

Grupa Boa

K. H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo