Prava jela za vaše srce - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Prava jela za vaše srce

Predstavljamo vam kuharicu koja se brine o zdravlju vašega srca i zahvaljujući kojoj se ne morate odreći hrane koju volite.

Pozivajući se na rezultate najnovijih medicinskih i nutricionističkih istraživanja, ova knjiga donosi više od 240 jednostavnih recepata koji će vam pomoći očuvati srce zdravim uz potpun užitak u okusima hrane. Bez grižnje savjesti iskušajte ova birana jela s manjim sadržajem masti i soli te uživajte u hrani, zdravlju i dugu životu.

undefinedProblemi sa srcem jedan su od najčešćih uzroka smrtnosti u Hrvatskoj i svijetu. Utemeljena na suvremenim medicinskim i nutricionističkim istraživanjima, kuharica Prava jela za vaše srce otkriva vam kako najdraža jela možete pripremiti s manje masnoće i soli, tako da budu korisna za vaše zdravlje, a pritom i izvrsna okusa.

Složit ćete se da obroci poput pečenog bifteka u crnome vinu, janjećih ražnjića s grčkom salatom ili baklave s voćem i pistacijama zvuče kao grešni zalogaji. No, ovaj će vas kulinarski priručnik uvjeriti da su, ako se pripreme na određen način, zapravo izvrsni za vaše srce. Uz to, lako ih je spraviti uz jasne upute i savjete. A tu su i podaci o vremenu kuhanja, kalorijama, udjelu bjelančevina, masti, kolesterola, vlakana i natrija kako biste u svakome trenutku točno znali što unosite u svoj organizam. Zaštitite svoje srce bez odricanja već danas!

Izdavač: Mozaik knjiga

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo