Psiha

Psiha

Prepoznajte na vrijeme vezu koja je samo gubitak vremena

Ljubav je predivna stvar i nema ništa ljepše nego uživati u društvo pravog partnera, ali zbog jakih emocija često pogrešno procijenimo osobu kako bi na kraju shvatili kako se radi samo o gubitku vremena…

Jasno vam je da možete biti u vezi koja ne vodi nikamo, ali zbog jakih emocija toga niste svjesni. Kako prepoznati da se radi o vezi koja nema smisla? Možda će vam ovi savjeti pomoći.

Niste mu prioritet: Ako će veza biti uspješna, važno je posložiti prioritete. Ako osjećate da vas se uzima “zdravo za gotovo” vjerojatno nije materijal za dugotrajnu vezu. 

5 savjeta kako preboljeti ljubav koja više ne postoji

Ne upoznaje vas s njemu važnim ljudima: Ako vas partner upozna s najboljim prijateljima, shvatite to kao znak da želi ozbiljnu vezu. Ako pak nemate pojma tko su njegovi prijatelji i nikad nije spomenuo kako bi vas htio upoznati s roditeljima iako ste dugo u vezi, vjerojatno vas ne doživljava kao osobu s kojom će provesti život. Ne gubite vrijeme. 

Nedostaje intimnosti: Seksualna povezanost je vrlo važna za svaku vezu, a kada ona nestane postaje jasno kako se veza bliži svome kraju.

Zašto se lijepi ljudi češće razvode i prekidaju ljubavne veze?

Njegovo društvo vam nije najdraže: Ako ste u vezi i uživate u intimnim i emocionalnim razgovorima ili interakcijama s nekim tko nije vaš partner, to je znak da ste u pogrešnoj vezi. Među vama očito postoji greška u komunikaciji koja, ako se ne može riješiti, može označavati kraj veze. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo