Psiha

Psiha

Proslavite Cubismov 15. rođendan!

Velikim rođendanskim koncertom u zagrebačkom Hypo centru skupina Cubismo ove subote, 19. veljače, slavi 15 godina rada!

Na koncertu će nastupiti dva dosadašnja pjevača, Ricardo Luque i Guillermo Espinosa, a kao posebni gosti Cubismu će se pridružiti Kočani orkestar Bilenta Salieva i Teresa Garcia Caturla iz Buena Vista Social Cluba.

Live nastupi oduvijek su bili specijalnost Cubisma pa je ovo iznimna prilika da se rasplešete i uživate u bogatom repertoaru sastava koji je u 15 godina tradicije salse i kubanske glazbe u Hrvatskoj objavio šest studijskih albuma, dvije kompilacije te koncertni DVD “Live in Lisinski”, za što su nagrađeni 21 diskografskom nagradom Porin.

U povodu Cubismovih 15 godina lani je objavljena kompilacija “The Best of” koja donosi 15 velikih hitova te jednu novu pjesmu “Cumbanchero“, snimljenu u suradnji s Kočani orkestrom. Pjesme “Na na na na” (feat. Josipa Lisac), “Ay mi Cuba”, “Tempera” (feat. Gibonni) samo su neke od onih koje su obilježile karijeru Cubisma i koje su zasluženo našle mjesto na ovom CD-u, u izdanju Aquarius Recordsa.

Koncert će se održati u dvorani Kornati Hypo centra s početkom u 20.30 sati. Ulaznice po cijeni od 110 kn u pretprodaji potražite u Aquarius Music Shopu (Varšavska 13), Tvornici kulture (Ljudevita Posavskog 1), Daily Newsu (Hypo centar) te putem sustava Eventim.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo